2777
2789
میترسم یهو قطع شده باشه کلا😂آخه خیلی روشا رو رفتم اما نمیشه که نمیشه

درست میشه اما با متفورمین پریود نمشی برو ی دکتر دیگه آمپول پروژسترون اگر لازم‌باشه میده قبل از ده روز راحت پریود میشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوسین چیه؟چطوری رحمو گرم کنم؟

بادکش بنداز ....دوسین سرچ کن گوگل درست کن یه صبح وشب یک قاشق غذا خپری بخور ..زیر شکمت با روغن سیاهدانه ماساژ بده

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
رازیانه بد نیست برا تخمدان پلی کیستیک؟ممنونم❤️🙏🌱

دوست عزیز من پریود نامنظم داشتم اعصابم همیشه داغون بود دو دوره مصرف کردم عالی بود اینکه دوستان میگن رازیانه خوب نیست جای تامل داره  واقعا نمیتونم نظری بدم

دوست عزیز من پریود نامنظم داشتم اعصابم همیشه داغون بود دو دوره مصرف کردم عالی بود اینکه دوستان میگن ...

چقد خوب 

آخه من تو این ۵ ماه تقریبا هرماه خوردم هم دمنوشش هم عرقش ولی نشدم

کاربری دست ۲ نفره🙂
عزیزم شما مجرد هستی فرق می‌کنه. حتما برو دکتر چرا بدون نسخه.

آخه اینجا کلا دوتا دکتر داره 

انقدم سرشون شلوغه که برا سه چهار ماه بعد نوبت میدن 

منم میخوام تا اون موقع بشم

کاربری دست ۲ نفره🙂
آخه اینجا کلا دوتا دکتر داره انقدم سرشون شلوغه که برا سه چهار ماه بعد نوبت میدن منم میخوام تا اون مو ...

خب دکتر آنلاین برو. بعضی ماما ها آنلاین هم ویزیت میکنن. در کل زودتر اقدام کن که زودتر پری بشی