2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک منوبخون انجامش بده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
واقعا به کمکتون نیاز دارم❤️‍🩹

اگه کیست سینه نداری هر روز رازیانه دم کن بخور

استرس داری؟؟ اگه استرست زیاده باعث میشه پریود نشی 

پیاده روی داشته باش تحرک و .. باشگاه هم بری عالی میشه

تغذیه تغذیه تغذیه خیلی مهمه 

سراغ فست فود نرید 

پیاده روی 

قرص گیاهی بخر برای تنظیم قاعدگی 

دمنوش رازیانه 

ماساژ زیر شکم و بادکش شکم با روغن سیاهدانه 

دوسین خوردن 

گرم کردن رحم 

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹

دااروی باه زنان ازعطاری بگیر

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
شاید ژنتیکی باشه چون من خاله هام و عمه هامم تنبلی دارن نگران نباش اما دنبال درمان باش از الان ‌که مج ...

نه ارثی نیست 

کل خانوادم چه مامان خودم 

چه خاله ها و عمه هام هیچکدوم نداشتن 

وا الان بالا ۳ تا بچه دارن همشون

کاربری دست ۲ نفره🙂
تو آزمایشه نرمال بود تیروئیدم کلا هیچ مشکلی نداشت فقط یکم کم خون بودم

معمولا تو آزمایش معمولی دقیق نشون نمیدن ،بخصپص که سنتون کمه 

عوارض کم کاری ،تنبلی تخمدان هست 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

عزیزم اصلاح سبک زندگی خیلی جوابههه

فست فود شکر قند مصنوعی حذف کن سردیجات کمتر بخور

هر رووز هر روز در حد نیم ساعت ورزش کن اگ بیشتر از این میتونی که چ خوب خودمم کنکور دارم میدونم شاید نتونی

ورزش خیلی جوابه مخصوصا پیاده روی ملایم

اگه اضافه وزن داری کمش کن وزنت رو 

استرس خیلی بده اونو کنترل کن 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور🌱✨️

به نظرم از حضرت ام البنین کمک بخواین راهش آسون تره💖

ایشون که عزیزدلن🥺

خیلی بهشون توسل کردم جواب دیدم 

اینبارم حتما توسل میکنم بهشون 

ممنونم❤️🌱

کاربری دست ۲ نفره🙂
نه ارثی نیست کل خانوادم چه مامان خودم چه خاله ها و عمه هام هیچکدوم نداشتن وا الان بالا ۳ تا بچه دارن ...

خب نمیدونم علتشو البته جدیدا ۷۰ درصد خانما تنبلی تخمدان دارن بخاطر عوض شدن سبک زندگی آلودگی هوا مرغ ها و روغن ها و......

قربانت حتما انجام بدهمن خودم شکل کیست دارم ولی تو گروهی که بودم خیلی خانم های تنبلی تخمدان مشکلشون ح ...

❤️🌱❤️🌱❤️🌱❤️🌱🙏🙏🙏🙏🙏

کاربری دست ۲ نفره🙂