2777
2789
عنوان

مشهد کجا برم

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 25 پست

بازار همون ۱۷ شهریور خوبه ،شاید چیز ارزون میدا کتی در کل مشهد فیط پاساژ داره ولی لباساش اصلا قشنگ و به درد بخور نیست بارها سمت زیست خاور و الماس شرق و پاساژ روس ها رفتم چیز قشنگی ندارن ۱۷ شهریور هم به خاطر قیمت مناسبش خوبه فقط 

بازار همون ۱۷ شهریور خوبه ،شاید چیز ارزون میدا کتی در کل مشهد فیط پاساژ داره ولی لباساش اصلا قشنگ و ...

اره منم امشب رفتم ۱۷ شهریور اما چیزاس خیلی ارزون وبدرو نخور بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آرامگاه فردوسی شاهنامه البته اونم یکم فاصله داره تا مرکز شهر.ولی اتوبوس داره.باغ موزه نادری اگه دوست دار تاریخ باشی تو چهارراه شهدا.

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون

جاهای دیگه هم خبری نیست فقط گرونه تنوع که اصلا نداره پاساژ ارمان تو هتل ارمان هم مرکز خرید ولی فقط خسته می شی 

پس بازار فردوسی رو برو.زیست خاورمیانه بدنیست کنارهم میتونی سینماگری فیلم ببینی.ازونجاهم بری کوهسنگی .

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
جاهای دیگه هم خبری نیست فقط گرونه تنوع که اصلا نداره پاساژ ارمان تو هتل ارمان هم مرکز خرید ولی فقط خ ...

پس جای دیدنی معرفی کنین😅مثل پارک ژوراسیک و خانه وارونه و اینجور جاها

فقط باغ وحش نرو

توس برو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

برای خرید برو سمت امامت کفش خواستی راهنمایی بقیه چیز ها جانباز پروما قشنگن و سمت طقبه ویلاژ توریست هم چیزای خوبی داره کوهسنگی رفتی برج مهرم خیلی خوبه برج التون هم برو