بازار همون ۱۷ شهریور خوبه ،شاید چیز ارزون میدا کتی در کل مشهد فیط پاساژ داره ولی لباساش اصلا قشنگ و به درد بخور نیست بارها سمت زیست خاور و الماس شرق و پاساژ روس ها رفتم چیز قشنگی ندارن ۱۷ شهریور هم به خاطر قیمت مناسبش خوبه فقط
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اره منم امشب رفتم ۱۷ شهریور اما چیزاس خیلی ارزون وبدرو نخور بود
برای خرید برو سمت امامت کفش خواستی راهنمایی بقیه چیز ها جانباز پروما قشنگن و سمت طقبه ویلاژ توریست هم چیزای خوبی داره کوهسنگی رفتی برج مهرم خیلی خوبه برج التون هم برو