2777
2789
عنوان

خانماوآقاىون سى به بالا لطفادرىن نظرتونوبگىد

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 18 پست

درستش اینه که فقط همدیگه رو در جریان بذارن و همفکری کنن ولی از اونجائیکه بعضی از آقایون عقده ریاست دارن و میخوان نفر اول محسوب بشن اگه همچین آقائی گیرت اومد چاره نداری الکی هم که شده باید اون حس ریاست طلبیشو ارضا کنی😊

موافق خبردادن نیستم بایدازم اجازه بگیره☹️😑

نه مستقیم ولی خب البته بستگی ام داره هانه مثلامن زنگ بزنم بگم میخوام برم دانشگاه خب اون یه کاررومزمره امه یامثلاسوپری وبازاراینامخصوصاوقتی خودش نیس اجازه نمیگیرم ولی مثلامسافرت اونوبایداجازه بگیره منم اجازه میگیرم مگه میشه مثلامن خبربدم خب یه هفته میرم شمال وبرم ...طبیعتابایداجازه ای باشه واونم همینطور

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اواىل اجازه مىگىرفتم چون خودش هىچى نمىگفت عدالت نبودمنم ىه مدتىه خبرم نمىدم.البته نه براهمه چىزوهمه جارفتم خونه ى پدرم چن روزپىش فهمىد برگشت دىده بودنىستم زنگ زدکردش کوفتم.