2777
2789

قهریم ۴ روزه جز حرفایی راجع بچه ن حرفی ن پیامی ن زنگی داریم ..دعوام کردو حرف بارم کرد ..حتی ی پیامم نمیده ی زنگ یعنی دوسم نداره؟؟وقتی کاری دارم یا ح رف میزنم با کلی اخم و غرور ج میده ..ولی حوصله ام سر رفته تو خونه ..حس میکنم بی حس شدم نسبت بهش..یعنی روز اول ناراحت بودم اما الان نیستم ک قهریم سرگرم کردم دل تنگ نمیشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخ وام ولی میخوام اون بیاد جلو اصلاتوجهی نداره

خب یک چراغ چشمک زنی فعال کن بدونه بیاد جلو یا نه !! 

خودت میگی غرور داره میترسه بیاد جلو و ردش کنی!!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب یک چراغ چشمک زنی فعال کن بدونه بیاد جلو یا نه !! خودت میگی غرور داره میترسه بیاد جلو و ردش کنی!!

ن نمیترسه ..صحبت میکنیم کم سلام علیک داریم سوالی بپرسم تو پیام کوتاه ج میده ..ولی نمیتونم خودم برم جلو دوس دارم از دلم دربیاره ..۴ روز شده صبح میره شب میادمیخوابه ..وچرا من حس دلتنگی ندارم..قبلا بی تاب میشدم ...نکنه اونم اینجوره

ن نمیترسه ..صحبت میکنیم کم سلام علیک داریم سوالی بپرسم تو پیام کوتاه ج میده ..ولی نمیتونم خودم برم ج ...

من میدونم دوست داری همسرت بیاد از دلت دربیاره ، اما گاهی آقایون متوجه نیستن خودت میدونه زمینه رو فراهم کنی درسته صد درصد از طرف آقا نمیشه اما شما با دست پس بزن با پا پیش بکش ، مثلا پیام بده امشب به مناسب آشتی بعد ۵ روز جشن داریم ، زودتر بیا ، یا هر جور دیگه !! 

البته اینکه اون اشتیاق وجود نداره طبیعیه ، اینقدر توی زندگی بالا و پایین زیاده آدم گاهی اوقات شوق خیلی چیزها رو شدت خیلی کارها رو از دست میده !! 

البته شما برای همسرتون خودت رو با اینکه سرکاره ، خستس،  کارش زیاده ، مشکلات مالی ، کاری و اینا داره توجیه کن که باعث سردی بینتون نشه 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱