2777
2789

یکی ژنش ضعیفه اون یکی ژنش مریضه خب این بچه که هم ضعیفه هم مریض چطور میتونه در جامعه ای که همه گرگن زندگی کنه؟

بهتر نیست همچین زوج هایی عقیم سازی بشن تا یه نسل برتر داشته باشیم؟

اختلالاتی که از طریق ژنتیک منتقل میشن میتونن مهر بدبختی رو همون اول کار روی پیشونی نوزاد بکوبن

همه چیز رو به .... حواله میکنم

هیتلر هم همچین عقیده ای داشت

اما متاسفانه موفق نشد 🥲

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا موافق نیستم . آدما صلاحیت ندارن که انقدر بخوان دخالت کنن توی زندگی آدمای دیگه . فوقش اینه که توی زمان بارداری غربالگری دقیق انجام بشه و اگه جنین مشکل داشت اجازه سقط بدن ولی اینکه به زور بخوای کسی رو عقیم کنی چون ضعیفه خیلی مسخرس . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم