2777
2789
عنوان

دادشم ساعت اپل واچ میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 77 پست
دکتر گفت حتما باید غذا بخور گرون 5 میلیون

اپل واچ حداقل ۱۵ تومنه ها

قسطی واسش بخرید حالا اپل نشد مثلا هواوی بگیرید

نذارید تو دلش بمونه واقعا چیز بزرگی نیست

🏃🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از طرف دلش خیلی درد می‌کنه دکتر گفت باید غذا بخورد

خب خودش داره به خودش ظلم می‌کنه 

این بچه باید حرف پدرش رو گوش کنه 

خواسته خودش رو به طور معقول بیان کنه نه با غذا نخوردن 

الان پدرت بخره دیگه از پس این بچه بر نمیاد چون راهش رو یاد میگیره 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

نگیریدتا یاد بگیره خواسته اشو اینجوری بیان نکنهالان یه ساعته پس فردا زن هم بخواد بگیره موافق نباشین ...

همین جوری پیش بره چیزی میشه تو مدرسه بیهوش شده افتاده تو مدرسه 

خب میگه مریض شده بخاطر ساعت

هیچیش نمیشه 

وقتی ببینه خانواده بی خیالن خودش کوتاه میاد 

البته باید از مشاور کمک بگیرن این رفتارا اصلا طبیعی نیست...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

که لوس تر بشه؟؟؟در مقابل خواسته های بچه ها انقدر سر تعظیم خم نکنید فردا همسراشون بدبخت میشنفحششو پدر ...

هرروز که همچین خواسته ی بزرگی نداره

فقط یه اپل واچه ادم هرچقدم ندار باشه میتونه اقساطی بگیره که حسرت نشه واسه بچه 

چیز بدی هم نیست بگیم بداموزی داره یا مناسب سنش نیست اتفاقا مفیده

🏃🏻‍♀️

😐چه لجبازه 

از مشاور کمک بگیرید ببینید تو این موقعیت چه رفتاری کنید بهتره!

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

هرروز که همچین خواسته ی بزرگی ندارهفقط یه اپل واچه ادم هرچقدم ندار باشه میتونه اقساطی بگیره که حسرت ...

بابام نمیگر اینم داره میمره 

نه تو مدرسه بیهوش شد بیدار شد تو بیمارستان بودم

اوووو چه ننره داداشت.

نمیدونم والا اما راهش تهیه هر چیزی که خواسته نیست، 

خودش گناه داره .‌. آسیب میبینه، با مشاور صحبت کنید  

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
هرروز که همچین خواسته ی بزرگی ندارهفقط یه اپل واچه ادم هرچقدم ندار باشه میتونه اقساطی بگیره که حسرت ...

به نظرم تو این مورد موضوع پولش نیست 

باید یاد بگیره گاهی اون چیزی که می خواد در دسترس نیست 

باید طرز بیان و رسیدن به خواسته اش رو یاد بگیره 

اینجوری اگه به خواسته اش برسه دو سال دیگه واسه ماشین

یک میلیاردی هم اعتصاب غذا میکنه 

از حالا جلوشو بگیرن بهتره...

بابام نمیگر اینم داره میمره همین جوری پیش بره چیزی میشه تو مدرسه بیهوش شده افتاده تو مدرسه

با بابات حرف بزنید کوتاه بیاد

به نظرم بابات داره سخت میگیره دیگه حالا اون بچه ست داره لج میکنه چیز بدی م نیست

🏃🏻‍♀️

پر توقع هست الان ۱۴ سالشه چهار روز دیگه توقع بزرگتر و اگر پدرت نداشته باشه چیکار باید کنه بره قرض کن ...

اینجایییی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖