2777
2789

تاپیک قبلی کسی جواب نداد ولی من واقعا نیاز به راهکار دارم

خودم طلاق گرفتم با دخترم تو یه خونه زندگی میکنم به سختی کار میکنم ولی اوضاع خواهرم خیلی خوب بود.

شوهرش پولدار بود به نظر عالی بود ماشین و خونه داشت اختلاف سنیشون هم ۳ سال بود. رفته بودن خونه مادرشوهر خواهرم که گیلانه ما مازندرانیم.

دیشب خواهرم زنگ زد میگه بابلم بیا دنبالم.

گفتم حتما چیز مهمی نیست رفتم دنبالش هی گریه گریه میگفت شوهرش جلو همه فامیلاش کتکش زده الان یه روزه خونه منه به شوهرشم زنگ میزنیم فقط فحش میده از خودشم میپرسم چی شده نمیگه فقط گریه میکنه.

نکنه طلاق بگیرن مثل خودم بدبخت بشه پدر مادرمون هم نمیدونن آخه بفهمن کتک کاری میشه نمی خوام بلایی که سر من اومد سرش بیاد.

اصلا غذا نمیخوره تا ابدم که نمی تونه پیش من بمونه من خودم بچه و کار و زندگی دارم و اینکه خودشم نه نهارتی داره نه تحصیلات خوب خیلی نگرانشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کتک زدن خودش به تنهایی یه خط قرمز جدیه حالا فکر کن جلوی بقیه هم باشه دیگه خیلی بده ولی اول تلاش کن د ...

دلیلش رو حتما تلاش میکنم بفهمم ولی اگه طلاق بگیره چجوری خرجشو بده آخه

تفکر خانوادمون خیلی قدیمیه

دلیلش رو حتما تلاش میکنم بفهمم ولی اگه طلاق بگیره چجوری خرجشو بده آخهتفکر خانوادمون خیلی قدیمیه

ای بابا تا کجا فکر کردی ،نه ان شاءالله که کوتاه میان 

اون جمع یه آدم باغیرت نبود دست مردو بگیره ؟همهچی رو همونجا فیصله بده ؟

من قهر کردنو قبول ندارم خودم هرگز نرفتم قهر ،۲۴ساله حتی بدترین دعواهارو نرفتم .البته کتک کاری نداشتیم

ای بابا تا کجا فکر کردی ،نه ان شاءالله که کوتاه میان اون جمع یه آدم باغیرت نبود دست مردو بگیره ؟همهچ ...

مرده بیرونش کرده ولی نه

فامیل شوهره خیلی بدجورن سر خواستگاری خیلی اذیتمون کردن

فکر میکنن چون یکم پولدارن حالا کین

دلیلش رو حتما تلاش میکنم بفهمم ولی اگه طلاق بگیره چجوری خرجشو بده آخهتفکر خانوادمون خیلی قدیمیه

بذار دو روز بمونه گناه داره خواهر بودن به درد همین روزا میخوره

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (: