2777
2789

نمیدونم چمه

ی عالمه مناسبتو تولدمه و روز زنو اینا بود همه رو پیچوند 

چندتا درخواست داشتم انجام نداد 

مامانو خواهراشم خیلی این چند وقت اذیتم کردن 

البته نزدیک پزیودمم هست 

نمیدونم خیلی افتضاحم ی بوه کوچیک دارم 

همش غر میزنم کلافم دلم میخواد یه دنیا حرف بزنم باشوهورم چندتا کار و حرف وحشتناک زده مثلا ب خواهرشوهرم گف بیا بچه مارو ببر بزرگ کن خیلی بهم برخورده تو دلم مونده گفتم بهش اصلا جدیم نگرفت جدیدا  برخوردای زشت خودشو خانوادش انقدر زیاد شده ک تا میخولم گلایه کنم شوهرم میگ چقدر تو بهانه گیر شدی ... 

نمیدونم مشکل از منه ... 

دارم دیوونه میشم 

منم همین الان تو حس و حاله خودتم.انقدر گریه کردم و حرص وجودمو گرفته ک دارم دیوونه میشم.شوهر منم کارای احمقانه میکنه.حرفای احمقانه میزنه تو جمع خانوادش.منو بچمو آدم حساب نمیکنه خستم کرده.امشب انقدر جلو بچم‌گریه کردمو و دعوا کردیم ک فکر میکنم خیلی بد شد 😔 طفلی دخترم ک به این دنیا اوردمش و بیچارش کردم

منم همین الان تو حس و حاله خودتم.انقدر گریه کردم و حرص وجودمو گرفته ک دارم دیوونه میشم.شوهر منم کارا ...

دقیقا منم امشب کلی دعوا کردیم بچمم جیغ میزد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی مشکل ازمادرشوهرت وخواهرشوهرت نیس آذم اگه ازطرف شوهرش محبت ببینه واقعاآدمی میشه که کرف بقیه براش مهم نیس وحال خوب وحس خوبش تامدت هاباقی میمونه ولی وقتی ببینه روزتولدچیزی نخره روز زن چیزی نخره مرده محبت نکنه نیازهای عاطفی زنشوبرطرف نکنه معلومه سرچیزای کوچیک زنه بحث میکنه وخوده زنه هم تعجب میکنه چراانقدرزودناراحت شدم والکی مرده ام میگه الکی گیرمیدی وفلان ولی نمیدونه علت اصلیش این ماجرانیس محبتیه که ندیده وشده عقده تووجودویهوسرباز میکنه

ماهمه عین خودتیم حالاهرکی تویه موردی مثلاهمسرمن امروزبرگشت بهم گفت بامادرت برودکتر خودش میخواست بره دنباله مادرخواهرش به من گفت بامادرت برودکتر تایه چشم وابروبراش اومدم هولش کردوگفتم دیگ باهات نمیام وگفت شوخی کردم وفلان وخودشوکشت تابرم باهاش دکتر هرچندبازم ازدلم نمیرفت چون من ویه سری منتظرگذاشته بود5ساعت و5ساعت  برادرش رودکتربرده بودساعت11شب اومدخونه

میدونی مشکل ازمادرشوهرت وخواهرشوهرت نیس آذم اگه ازطرف شوهرش محبت ببینه واقعاآدمی میشه که کرف بقیه بر ...

بله خودمم احساس میکنم چون دقیقا تو بهانه گیریام یاد کارای نکردش حرفای زدش میفت

بله خودمم احساس میکنم چون دقیقا تو بهانه گیریام یاد کارای نکردش حرفای زدش میفت

میگه زن جماعت خردوکلوم حرف عاشقونه گفتنه مردجماعت ازاون خرتره که همون دوکلوم روهم نمیگه واقعاحق☹️😂

دلم میخوادرمانتیک باشه قربون صدقه بره یکسره و..ولی خب نیس اینجوری کم کم دارم یادش میدم هنوزاولشه یادبگیره وگرنه بعداعمرن کاری کنه