ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
من یکماه در به در گشتم تا قهوه ای روشن خریدم مشکی پرکلاغی شد
😂😂😂😂 وایییییی
اولین مرحله موتو با دودی و زیتونی پایه ۱۲ بااکسیدان ۹ روشن میکنی بعد میشوری و خشک میکنی بعد بیسکوییتی رو با دودی و زیتونی پایه ۶یا۷ ترکیب کن. حالا بجای بیسکوییتی میتونی گردویی یا نسکافه ای هم بزنی .
اولین مرحله موتو با دودی و زیتونی پایه ۱۲ بااکسیدان ۹ روشن میکنی بعد میشوری و خشک میکنی بعد بیسکوییت ...
احسنت،، موهام خراب نمیشه؟؟!!! خیلی حساسم روشون
خروجی طلایی نمیشه اما یه قهوه ای روشن بدون نارنجی و قرمزی میده لاب لای موهات عالی میشه.
اولین مرحله موتو با دودی و زیتونی پایه ۱۲ بااکسیدان ۹ روشن میکنی بعد میشوری و خشک میکنی بعد بیسکوییتی رو با دودی و زیتونی پایه ۶یا۷ ترکیب کن. حالا بجای بیسکوییتی میتونی گردویی یا نسکافه ای هم بزنی .