2777
2789
عنوان

امشب لگدخوردم بی تقصیر

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 20 پست
نزدم تنها زور من این بود لباسش پاره شد

جلوش صداتو ببر بالا تهدیدش کن بزنه میزنیش دیگه دست روت بلند نمیکنه اصلا هم نترس کتک بخوری و بزنی بهتر از اینه ضعیف ببینتت تا آخر عمر دست روت بلند کنه

دعواتون مسخره بود 

خب از خونه ی مامانت میاوردی . یا وقتی رفتی بیرون یکی میخریدی . یا از اسنپ سفارش میدادی 

انگار منتظر بودین دعوا کنید 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دعواتون مسخره بود خب از خونه ی مامانت میاوردی . یا وقتی رفتی بیرون یکی میخریدی . یا از اسنپ سفارش می ...

ماامشب بیرون میرفتیم مغاطه هم دم دسته گفتم دوساعت دیگ داری میری برو بخر لج کرد ن چرا نمیخای بیاری

به خوشی بیای دلبرم
ماامشب بیرون میرفتیم مغاطه هم دم دسته گفتم دوساعت دیگ داری میری برو بخر لج کرد ن چرا نمیخای بیاری

یه بار گفتی دیگه کش نمیدادی 

نهایت یه دقیقه لباس میپوشیدی میرفتی میخریدی 

من نمیگم تو سری خور یا فداکار باش . اما گاهی سکوت و درک کردن طرفت رو شرمنده میکنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اره گاش اینگار کرده بودم

برعکس بقیه من نمیگم دعوا کن 

میگم با سیاست برو جلو 

زنی موفقه که سیاست داشته باشه 😉 موفق باشی عزیزم