2777
2789

ریزش موی شدید شدید داشتم پیش هر دکتری بگید رفتم هزینه های بالا چند میلیونی هم کردم ولی تاثیری نداشت . 

هم قارچ داشت صورتم هم موهام ریزش شدید . طب سنتی با صابون گوگرد 

و پودر حنای خالص

درمونش کرد واسم 

با هزینه کمتر از۲۰۰ هزار تومن...

هر از گاهی استفاده میکنم...خداروشکر اثری نه از قارچ موند و نه اثری از ریزش مو موند . سرم نه چربی داره و نه شوره خداروشکر . 

علم پزشکی امروزی و طب سنتی 

هردوتاشون به یه اندازه مفید هستن واسه جامعه 

و باید عملکرد ما طوری باشه 

تعادل بین دوتاشون برقرار کنیم . 

ولی نه هر طب سنتی . بعضیاشون چیزی بلد نیستن آسیب میزنن به مردم بطور ندانسته . چون علمشون به حد کافی نرسیده. 

طب سنتی 

همون طب ابو علی سینا و امثالشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ جوری استفاده کردی؟

گوگرد سه روزی یه بار بزن به محدوده ای که قارچ داره بزار دو سه دیقه بمونه 

حنا هم 

با آب خمیرشو درست میکنه از ماست یکم سفت تر باشه بزار دو ساعت بمونه و جوری بزن قشنگ پوست سر رو در بر بگیره

منم تصمیم گرفتم مشکلمو با طب سنتی درمان کنم یه دکتر خوبم پیدا کردم میخوام نوبت بگیرم

برای جوشای صورت و بدنم مبخوام برم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم