2777
2789
عنوان

همین شغلم رو ادامه بدم یا برم معلمی بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 29 پست

منم میخوام آزمون بدم. چون عاشق معلمی هستم وگرنه مزایایی نداره به غیر از تعطیلات تابستون

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین باید خودت ببینی چی دوست داری

معلمی فقط تعطیلی عید و تابستون داره اما به نظرم کارش سخت تره سروکله زدن با بچه ها خیلییی صبوری میخواد و خوب دقت کنی یه ربع زنگ‌تفریح دارن بقبه اش سخته 

اکثرا کارها اون ساعتی که سرکاری دائم کار ندا ی

شما معلم هستید

نه ولی بعد فارغ التحصیلیم اگه آزمون آموزش و پروش باشه شرکت میکنم. 

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️

معلما قد زحمتشون حقوق نمیگیرن

قبل از مدرسه باید وقت بزارن درسو اماده کنن سوال آماده کنن برگه تصحیح کنن فعالیت خلاقانه طراحی کنن

این جزء ساعت کاریشون حساب نمیشه

بعد فکر کن با کلی ذوق میری سر کلاس میافتی گیر یه مشت نوجوان بی ادب درس نخون

کافیه یکیشون بهت بی ادبی کنه کل روز اعصابت خورده یا بخاطر اینکه چیزی نگفتی یا بخاطر اینکه چیزی گفتی...

معلمی خیلی کار سختیه

خدایا شکرت، یعااالمه