2777
2789
عنوان

آدم بد اخلاق چه ویژگی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 23 پست
مامانش هم تو اون اتاق بود. خب گلو درمانش چیه؟

درمانش اینه که هروقت عصبی شدی ده ثانیه مکث کنی 🤣🤣من جدی دارم میگم 🤣ولی یاد اون کلیپه افتادم یارو رفته بوده مشاوره بهش گفته هروقت عصبی شدی ده ثانیه مکث کن یا برقص یا صلوات بده بعد واکنش نشون بده اون موقه دیگه سرد شدی وواکنش درست انجام میدی یارو یکی بهش کشیده میزنه اینم ده ثانیه مکث میکنه میرقصه اون یارو هم وایساده بهش میخنده 🤣🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانش توی اون ادق بود بگو عزیزم چکار کنم

خب باید کنترل خشم یاد بگیری

برای کنترل خشمم باید خودتو تنبیه کنی

اگر نتونستی خودتو کنترل کنی باید کاری که دوست نداری انجام بدی رو باید انجام بدی

مثلا

زنگ زدن به کسی که ازش بدت میاد

معذرت خواهی از کسی که با حرفت رنجوندیش ولی گردن نگرفتی

یه صندوق کنترل خشم داشته باش هر وقت خشمگین شدی باید یه پول بندازی توش

پولا هم واسه تو نیست واسه یه نیازمنده

یا مثلا

اگر چیزی رو خیلی وقته میخوای بخری رو باید به تعویق بندازی

خب قطعا قیمت اون محصول بالا میره و تو نمیتونی بعدا بخری

از اون طرف اگر تونستی خودتو کنترل کنی به خودت جایزه میدی

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
حالا خداوکیلی من اخلاقم بد¿¿¿¡¡

نمیدونم نمیشه قضاوت کرد ولی هرگز هرگز روی هیج بچه ای دست بلندنکن اینو یادت باشه بچه ها خیلی معصومن هرچقدم فضول بیش فعال باشن اصلا ادم چجوری دلش میاد من یه بار پسربزرگم دوسالش بود توارایشگاه بردمش باخودم رفته بودم موهام کوتاه کنم بعد ارایشگره واسه پسرم اخم کرد گفتش ب وسایل دست نزنیا گفتم حق نداری واسه پسرم اخم کنی مگه توکی هستی کارم نصفه ول کردم پولشم ندادم پسرم بغل کردم اومدم بیرون من تعجب میکنم میگی مادراون پسره هم بود توزدیش اصلا قابل باورنیست

نمیدونم نمیشه قضاوت کرد ولی هرگز هرگز روی هیج بچه ای دست بلندنکن اینو یادت باشه بچه ها خیلی معصومن ه ...

عزیزم پسر نبود دختر بود بعد 7 سالشه   بعد حتی مامانش میگه خودم گفتم دعواش کنه یعنی به مامان من