2777
2789
اخه مسئله اینه دخترایی که به بلوغ فکری میرسن اصن ازدواج نمیکنن

مسئله اینه که من تو یه دانشگاه مذهبی ام و از اول دارن سعی می کنن هولمون بدن به سمت شوهر کردن :))))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بقیه رو نمیدونم ولی بهترین خواستگار های من تو همین سن ۱۷.۱۸ سالگی بودن الان ک ۲۰ سالمه خرم پر نمیزنه ...

عجب! 

من 17 و 18 سالگی که اصلا خواستگار نداشتم 

20 سالگی عمم چندتا پسر چرت معرفی کرد که بابام راه نداد تو خونه گفت به درد نمیخورن واقعا هم به درد نمیخوردن

الان 26 سالمه تا حالا خواستگار خونمون نیومده

من 17 و 18 سالم بود میگفتن سن ازدواج بالاتره دختر باید صبر کنه 20 سالم بود هم همینو میگفتن 

کاربری دست دو نفره

یکی باید بهشون باید توضیح بده رسیدن به سن سلوغ به معنای نیاز به شوهر کردن نیس😂

والا

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

😐ععع کی گفته اینو؟؟؟کسی ک به بلوغ فکری میرسه خودشو کاملا میشناسه اینکارو انجام میده مگر اینکه طرف ت ...

اخه به نظرم کسی که به بلوغ فکری میرسه به این فکر میکنه که ازدواج با مرد ایرانی یعنی داشتن آقا بالا سر و ازدواج با کسیکه هی شام و ناهار و ظرف شستن و اینارو براش انجام بدی و از شوهرت اجازه بگیری بری بیرون و تهشم موقع خرید هی بگه این لباس کوتاهه این لوازم آرایشی بدرد نمیخوره یا بگه چرا شالت عقب تر رفته یا بد تر از اون یعنی دخالتای مادر شوهرتو تحمل کنی....

اخه به نظرم کسی که به بلوغ فکری میرسه به این فکر میکنه که ازدواج با مرد ایرانی یعنی داشتن آقا بالا س ...

😐بعید میدونم این عقاید ی دختره بلوغ فکری رسیده باشه!!!! بعدشم ما توی این نسل داریم زندگی می کنیم خواهشا یکم دیدمونو باز کنیم همش میگن با مادرشوهر و خواهر شوهر مشکل داریم!مگه قدیمه!بچه های این نسل باهوش ترن درس خونده و کتاب خوندن واقعا نمیتونن با ۲تا۳تا جمله طرفو رام خودشون کنن😑!توروخدا انقد ذهنمونو نبندیم

وای به خدا ازدواج افتخااار نیستیه جوری تم میگن ان شاءالله قسمت شما حالا انگار چه هنریییی کردن😐

من دختر عمم با یه غمی نگاهم میکرد میگفت الهیی عزیزمم ایشالا برای توعم یه خواستگار خوب بیاد😔

به خدا انقدر بهم برخورد خیلی حس بد و تحقیر امیزی بود انگار یه ادم به درد نخور اضافم که هیچکس نمیخادم

شایدم هستم

اما تا قبلش اصلا من به ازدواج و شوهر و این چیزا فکر نمیکردم از بعد دختر عمم حساس تر شدم و بعد دیدم همهه همسنام دوستام از ۱۸ دیگه ازدواج کردن بعضیاشون بچم دارم :/

عجب! من 17 و 18 سالگی که اصلا خواستگار نداشتم 20 سالگی عمم چندتا پسر چرت معرفی کرد که بابام راه نداد ...

من روانشناسی میخونم خودم به این صحبت ها اعتقاد ندارم ولی اکثرا استادام تاکید دارن از نظر روانشناسی ازدواج سن مشخص نداره و اینکه ازدواج پویاست

یکی تو ۱۸ سالگی کاملا عاقلانه رفتار میکنه یکی ام حنی تا ۴۰ سالگی بی عقل و بچگانه میمونه رفتارش 

سن کلا نباید از ۱۸ به بعد معیار باشه 

درس و شغل و...بعد از ازدواج هم میشه ادامه داد ولی خواستگار از ی جایی به بعد وجود نداره دیگه 

والا منم نمی‌دونم چی بگم حرف استادام هم غلطه هم درست ولی

فقط میتونم ی چیز بگم بهت اینکه تو ازدواج به نظر عمه خاله و...کاری نداشته باش آدمها بر اساس تجربه های خودشون بهت پیشنهاد میدن یکی شوهرش خوب نیست میگه ازدواج نکن یکی با درس به جایی نرسیده میگه درس نخون یکی موفق شده میگه بخون...

ایشالا هرچی صلاحه برای هر دوتامون پیش بیاد

چه فرهنگی؟وقتی آدم تو سن 18 سالگی معیاراش با 23 سالگی کاملا متفاوتن؟

ببین بعضی خانواده کلا معتقدن دخترو باید زود عروس کرد تازه اینا خوبن ۱۸ عروس شدن بعضی جاهای ایرانی میگن دختر از ۱۵ که گذشت دیگه ترشی بندازش 🥴🥴

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

سلام عزیزم 

من تاپیکتو توی پربازدید دیدم گفتی حس شیشمی هستی 

ببخشید اینجا پیام گذاشتم 

میشه تروخدا بگی ابراهیم بهم حس داره یا نه🥲 اگه آره کی باهم اوکی میشیم؟

واقعا برام جوابت مهمه 

بزرگیتو نشون میدی اگه جواب بدی🙏🏻🥲

لطفا اگه داری این امضا رو میخونی برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرست💕