2777
2789
عنوان

واقعا حس میکنم فقط یه شیخ عرب تو زندگیم کم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 58 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش این دوران تموم بشه مثل عذابه واقعا

دقیقا 

عذاب تر از این اینه که نمیدونی قراره قبول بشی یا نه 

این عذاب رو دوباره تحمل میکنی یا نه

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور🌱✨️

دقیقا عذاب تر از این اینه که نمیدونی قراره قبول بشی یا نه این عذاب رو دوباره تحمل میکنی یا نه

وای دقیقا اصلا دلم نمیخواد پشت بمون مدوباره همه اینا از اول بخواد تکرار بشه و همین ضعیت دوباره از اول 

خیلی بده 

وای دقیقا اصلا دلم نمیخواد پشت بمون مدوباره همه اینا از اول بخواد تکرار بشه و همین ضعیت دوباره از او ...

اره بخدا کاش اصلا وجود نداشت این عذاب 

من فقط بخاطر خانوادم مجبورم تحمل کنم 

اگه به خودم بود میرفتم دنبال علاقم

اره بخدا کاش اصلا وجود نداشت این عذاب من فقط بخاطر خانوادم مجبورم تحمل کنم اگه به خودم بود میرفتم دن ...

اره واقعا اصلا نمیشه تحمل کرد فقط امیدوارم زودتر تموم بشه خیلی وضعیت بدیه حسرت دو ساعت خوابیدن بیشتر برام مونده

اره واقعا اصلا نمیشه تحمل کرد فقط امیدوارم زودتر تموم بشه خیلی وضعیت بدیه حسرت دو ساعت خوابیدن بیشتر ...

ایشالا که به هدفمون برسیم🥲❤️

باز خوبه دوس پسرت هس اونو نداشتی الان تو وضعیت بدتری بودی