من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
با جزئیات نمیتونم بگم ولی 5 سال دوسش داشتم هنوزم فکر نکنم بدونه.در حد یه سلام بود حرفمون..چقدر تو ذهنم سناریو میچیندم که فلان جا بهش بگم اینجوری بهش بگم اونجوری بهش بگم...چقدر دعا کردم و نذر کردم برا داشتنش و ... اما الان طرز فکرم عوض شده به جایی رسیدم که همش دعا میکنم هرچی خیر و صلاحمه برام اتفاق بیوفته ..چون ما از اینده خبر نداریم ممکنه خیلی اصرار کنیم و تهش به مشکلای بزرگتری بخوریم باهمووخدا خیر و صلاحمونو بهتر از همه میدونه
گفتم ارزشم بالاتر از ایناست که منتظر کسی باشم تا عاشقم شه...ولی ازش خیلی ممنونم..من ادم معتقدی هستم..توی این چند سال بالاخره تو فضای مجازی زمینه ی گناه برا هرکسی پیش میاد و اون چیزی که باعث شد من سمت خیلی چیزا نرم حسم بهش بود...فکر میکردم اگه مثلا با یه پسر چت کنم دارم بهش خیانت میکنم
چرا اون حرفو شروع نکرد اینجوری حس حقارت بهم دست میده
تو بخاطر خودت و حس قلبی خودت میخوای کاری انجام بدی حقارت چیه اخه عزیزه من
من پارسال از یکی خوشم اومد و رفتم واضح بهش گفتم بعدتر که اشنا شدیم متوجه شدم اصلا اون ادمی که من فکر میکردم نبود و خیلی فرق داشتیم و راهمون جدا بود ولی اگه نمیگفتم تا ابد تو فکرم میموند توعم اگه طرفت ظرفیتشو داره چرا نگی بهش؟