2777
2789
عنوان

خواهر شوهر بچه ننه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 26 پست
اینو که حق داری والا بچه هم نیستیه کاربر تاپیک زده بود خواهرشوهرم تازه رفته تو ۱۲ سال چرا نمیاد کمکم ...

تقصیر مادرشا

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من واسم مهم نیست چون مادرشوهرم ازاول که میرم کلی پذیرایی میکنه فقط ظرف شامو من میشورم

من دوساله همین بساطه 

دیگه خسته شدم 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

نمیشه نرم سه روز خونه ما سه روز خونه اونا

دیگه عزیزم شرمنده 

نمیتونی بری جای مهمون شی از دختر صاحب خونه توقع کنی 

حالا واجب نیست همش باهم باشین صبر کنید تا عروسی بگیرین ..صبر نمیکنید از بقیه توقع نکنید

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکن عزیزم عادتش نده نهایت حرف خودشو به خودش تحویل بده بگو منم از کار خونه بدم میاد

خب اونم.میگه نیا خونمون مگه دعوتت کردیم 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی بگم والا به زنداییت بگو کمک شما هم نمیده؟

زن داییم لوسش داره شوهرم لوسش داره  باباش لوسش داره 

بایدم دست به سیاه سفید نزنه

زن داییم لوسش داره شوهرم لوسش داره باباش لوسش داره بایدم دست به سیاه سفید نزنه

شما هم مسئول نیستی کمتر برو حداقل

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

مامانش کجاست

بزار مامانش بشوره 

مادر و دختر خودشون بهتر میدونن

زن داییت دختر خودشو میشناسه

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

شما هم مسئول نیستی کمتر برو حداقل

من شوهرم خونه مت راحت نیست 

مامانش کجاستبزار مامانش بشوره مادر و دختر خودشون بهتر میدوننزن داییت دختر خودشو میشناسه

والا زن داییم کم پذیرایی نمیکنه زشته من فقط بخورم