2777
2789
عنوان

قانون جدید مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی ادم احساسی هستم دوسش داشتم بچه ندارم فقط چندماه زندگی کردیم

متاسفم عزیزم 

منم خیلی آدم احساسی بودم 

ولی انقد دروغ گفت و دعوامون شد 

بحثمون شد کتکم زد که دیگه کلا ازش بیزار شدم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

متاسفم عزیزم منم خیلی آدم احساسی بودم ولی انقد دروغ گفت و دعوامون شد بحثمون شد کتکم زد که دیگه کلا ا ...

همسرم منو خیلی اذیت کرد هم خودش و هم خانوادش  واگذار کردم ب خدا 

همسرم منو خیلی اذیت کرد هم خودش و هم خانوادش واگذار کردم ب خدا

تقاص ‌پس میده مطمئن باش 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

هیچی برو دفاتر خدمات قضایی بگو میخوام مهریه بگیرم

مرسی عزیزم 

می‌تونه مهریه رو دور بزنه ؟

مرسی عزیزم می‌تونه مهریه رو دور بزنه ؟

نه مهریه به عهده مرد هست و هر زمان زن طلب کنه باید پرداخت بشه ولی اینم بگم گرفتنش ممکنه طولانی بشه بستگی به قاضی داره که پرداختش رو چه جوری تعیین کنه

تهش هیچی نیست باور کن....
نه مهریه به عهده مرد هست و هر زمان زن طلب کنه باید پرداخت بشه ولی اینم بگم گرفتنش ممکنه طولانی بشه ب ...

من میتونم مشغول به کار بشم چون حق اشتغال ندارم 

مرسی عزیزم می‌تونه مهریه رو دور بزنه ؟

عزیزم مردی که چیزی بنامش نباشه قانون بر حسب  درامدی که داره ی مبلغی تعیین میکنه ک بهت بده 

در کل گرفتن مهریه چند سال طول میکشه اگر میتونی توافقی ی چیزی ازش بگیر جدا شو

عزیزم چند روز پیش ی خانمی بود میگفت دوساله دنبال مهریه رفتم چیزی نتوستم بگیرم الان میخواست بره مهریه ببخش که فقط بتونه طلاق بگیره 

دقیقا باید چیکار کنم برم دادگاه اول ؟

آره عریضه نویس یه دادخواست مینویسه یه نامه میبری برای محضری که عقد کردی اونجا باید سند ازدواجت باشه ببری بدی رونوشت بهت بده بدی به اداره ثبت بعدم بگی که قولنامس