2777
2789

مادرشوهرم تو همه چی دخالت میخواد اینکه لباس عروسم رو از کجا بخرم تو خرید عروسی چی بخرم و فلان چیزو نخرم( لپ مطلب حرفاش اینه ک چیزی نخر) حتی ی بار گف شما دوتا بچه این بعد عروسی طلاهاتونو تو خونه نگه ندارین( منظورش این بود بدین من نگه دارم)

با ادمی ک میخواد افسار زندگیمو بگیره دستش چیکار کنم؟ شوهرمم آدم عاقلی نیست

وقتی شوهرت ادم عاقلی نیست چرا میخوای شروع کنی زندگی اینجوری رو؟! اگه ادامه بدی خودت هم عاقل نیستی

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش رو نده به هیچ عنوان هرکاری خودت دوست داری انجام بده چند باری ببینه به حزفش گوش نمیدی بیخیال زندگ ...

چجوری بهش رو ندم 

من میترسم بعد عروسی دم ب دیقه بیاد خونمون خانم دلواپس و نگران😑😑😡😡

از همین الان حریم زندگیتو ازش جدا کن

محترمانه بگو مامان جان ممنون ک ب فکر ما هستید ولی انقد خودتونو اذیت نکنید بلخره باید یاد بگیریم برای زندگیمون خودمون تصمیم بگیریم اینجوری عادت میکنیم هیچوقت نمیتونیم مستقل باشیم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

اطلاعات بهش ندین که کی میرید خرید و چی میخرید.خیلی کم برو خونه شون و حرفات خیلی کم باشه راجب اب و هوا و اشپزی و چیزای معمولی فقط حرف بزن بحث زندگیتون شد یا ساکت بمون یا بپیچون.بعد عروسی هم فاصله ت و حفظ کن.و زیاد نرو نذار زیادم بیاد.طلاهاتم نهایت بده صندوق امانت بانک یا دست مادر خودت .

خدا برسه به دادت خدا برسه به دادت😬ولی جدای از شوخی آدم بیشعوریه بنظرم باید مرز خودتو خوب نگه داری د ...

نظرت کاملا درسته علاوه بر بیشعور کاملا هم گاوه. چقد احمقه میاد میگ طلاهاتونو تو خونه نگه ندارین فک میکنن ما هم مث خودش احمقیم متوجه منظچرش نمیشیم

چجوری مرز نگه دارم؟

نظرت کاملا درسته علاوه بر بیشعور کاملا هم گاوه. چقد احمقه میاد میگ طلاهاتونو تو خونه نگه ندارین فک م ...

خیلی رسمی و خشک باهاش برخورد کن یعنی اصلا صمیمی نشو 

رو اعتماد به نفست کار کن که قوی بشی و بتونی جلوش وایسی 

و اینکه اصلا پیش شوهرت بدش رو نگو چون مادرشه و هرگز قبول نمیکنه که بده اتفاقا خوبشو بگو بگو مامانتو دوس دارم ولی جلو خود مادر شوهرت اصلا رو نده و کمتر بگو بخند کن 

کمتر رفت و آمد داشته باش باهاشون و هر وقت میری کاملا رسمی برخورد کن و صمیمی نشو 

راز های زندگیتم اصلا بهش نگو و به شوهرتم بگو دوس ندارم کسی جز خودمون دو تا رازهامونو بدونه 

ایشالا کم کم حدشو رعایت کنه

چیکار کنم زیاد نیاد

مثلا زنگ زد بیاد گاهی بپیچون بگو خونه نیستم .اگه بی خبر هم اومد کلا درو باز نکن.دیگه قابل پیچوندن نبود بذار بیاد ولی زیاد باهاش گرم نگیر و پذیرایی خاصی نکن فوقش یه چای بیار.(البته جلوشوهرت حسابی تحویلش بگیر وقتی تنها بودین اینکارا و کن)بی احترامی نکن ولی سرسنگین باش تا مرزهات مشخص بشه.اما اگه دیدی ادمی نیست که سرزده بیاد یا خودشو دعوت کنه بهش احترام بذار ماهی یه دفعه یه غذای خوب درست کن دعوتش کن .