2777
2789
عنوان

سوال شرعی لطفا مذهبیا

100 بازدید | 11 پست

بعد از اینکه نیت کردیم باید الله اکبر بگیم یا قبل از نیت؟

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد از نیت میگیم

من به جای تسبیحات اربعه اولاش سوره حمد رو خوندم بعدش که متوجه شدم تسبیحات رو گفتم نمازم باطل شد؟ 

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

بعد نیت

من به جای تسبیحات اربعه اولش سوره حمد رو خوندم بعدش که متوجه شدم تسبیحات رو گفتم نمازم باطل شد؟

اول نیت بگو بعد الله اکبرالتماس دعا

من به جای تسبیحات اربعه اولش سوره حمد رو خوندم بعدش که متوجه شدم تسبیحات رو گفتم نمازم باطل شد؟

من به جای تسبیحات اربعه اولاش سوره حمد رو خوندم بعدش که متوجه شدم تسبیحات رو گفتم نمازم باطل شد؟

همون حمد هم که خوندی اگر تسبیحات هم نمیخوندی قبول بود عزیزم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
همون حمد هم که خوندی اگر تسبیحات هم نمیخوندی قبول بود عزیزم

عه چه جالب نمیدونستم

مرسی😊

عه چه جالب نمیدونستممرسی😊

بله میگن اگر حواسمون نباشه حمد بخونیم جای تسبیحات نماز قبوله 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

از مرجع تقلید بپرس سرچ کن سوالات رو نام مرجع رو برات میاره تو که نماز میخونی واسم دعا کن