2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم ریتمش چی بود یک چیزای تو ذهنم بود حافظه یاری نمی‌کرد 😂😂

😂😂

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

بگو ی فکت هست که میگه کسایی که موهاشون فره انگار تو زندگی قبلیشون کسی که عاشقشان بوده موهاشونو  دوره انگشتاش میپیچیده  و خیره میشد حرارت اون نگاه انقد زیاد بوده که دیگه هیچ وقت مثله قبل حالت  موهاش نشده

میوو و پیشی مگه موهاشون فره که پیشی صدا کنیمن همه دوستای فرفریم رو ببعی صدا میزنم😂

راس می‌گی من حواسم نبود گوسفند فرفری داریم ولی گربه‌ فرفری نداریم 

فقط خودم رو کلمه پیشی و میووووو حساسیت دارم 😂

بگو ی فکت هست که میگه کسایی که موهاشون فره انگار تو زندگی قبلیشون کسی که عاشقشان بوده موهاشونو دوره ...

من همین ۱۰ دیقه پیش اینو تو اینستا دیدم

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

پس چی فکردی از خودم در آوردم منم از تو نت پیدا کردم 😂😁🤭

😂