2777
2789
عنوان

کیک درست کردم🥹🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخترا طرز تهیه رو میگم

من اینو با پودر آماده درست کردم ولی بدون پودرشو میگم که اگه پودر نداشتین بتونین درست کنین

تخم مرغ:۳ تا

شیر:۱ لیوان

روغن مایع:۳/۴لیوان

شکر:۱لیوان سرخالی(اگه دوس دارین خیلی شیرین باشه سر خالی نریزین پر کنین)

آرد:۲ لیوان

بکینگ پودر:۱ قاشق چایخوری

وانیل:نصف قاشق چایخوری

پود کاکائو:به مقدار لازم

اول تخم مرغارو میکشنین توی ظرف خوب مخلوط میکنین تا کف کنه

بعدش شیر رو اضافه میکنین بعد روغن مایع مخلوط میکنین

بعد میریم سراغ بکینگ پودر و وانیل الک میکنیم به مواد اضافه میکنیم بعدش شکر رو اضافه می‌کنیم خوب مخلوط میکنیم بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم حتمااا اگه میخواین کیک پنبه ایی بشه الک کنین

در آخرم پودر کاکائو رو به مواد اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا یک دست بشن

اگر داخل فر یا توستر درست میکنین بزارین از قبل گرم بشه کف ظرف مورد نظرو چرب میکنیمو مواد رو داخلش میریزیم با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بستگی به ضخامت مواد داره برای من ۳۰ دقیقه طول کشید

اگرم داخل قابلمه درست میکنین به همین روش کف تابه یا قابلمه رو چرب کنین بریزن و منتظر شین آماده بشه زیرش کم باشه با خلال میتونین بزنین روش اگر نچسبید یعنی آمادس

بعدشم که یه کیک خوشمزه دارین😍🎂