2777
2789
عنوان

سوال زنونه دارم لطفا گزارش نزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 28 پست

عزیزم قرص ویتاگنوس برای تنظیم پریود خوبه اما تو این مورد شما چون درد ندارین فکر نکنم مشکلی باشه همه ترشحات دارن 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کار درباره‌ی با صابون شستن و این‌ها هم صدق می‌کنه

عفونت باعث طولانی شدن پریود میشه؟ یهنی نشونشه؟ 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

دارو خود سر استفاده نکنی که اگه عفونت باشه مقاوم میشه

بعدا متاهلی هرچی بخوری فایده ندارع دیگه

یا میتونی از اسنپ دکتر انلاین ویزیت شی کدای تخفیف خیلی خوبی داره برای بار اول بخوای بزنی

یا هم بری پیش ماما بیمه هم که داشته باشی فک کنم خیلی کم میشه هزینه اش

دارو عفونت هم اونقدری گرون نیس

ولی چون مجردی حتما برو عزیزم

اگه وسط دوره اته برای تخمک گذاریه

اگه بو میده و رنگش وقتی از بدنت میاد بیرون هرچیزی غیر شفافه احتمال عفونت هس

ولی فقط اگه به استناد ازین که لباس زیرت مثلا زرد شده میگی نه اون عفونت نیس چون وقتی ترشحات میمونه زرد میشه 

خونریزی شدید غیر معمول هم اگه پریودیات منظمه میتونه علامت کیست باشه پیگیر باش

سرویس بهداشتی هم حتما خودتو بعدش خشک کن عزیزم 

تا جایی هم که می‌تونی، مثل نقل و نبات آنتی بیوتیک مصرف نکن (آنتی بیوتیک دوره داره و دقیق طبق اون دوره باید مصرف بشه و تمام)

چون باکتری‌ها نسبت به آنتی بیوتیک مقاوم میشن و دیگه هر چی بخوری فایده نداره

از اون طرف هم آنتی بیوتیک باکتری‌های مفید بدنت هم از بین میبره، که خودشون عامل کلی چیز از جمله همین مقابله با باکتری‌های بیماری زا هستن

در کل، لباس زیرت نخی باشه و تند تند عوضش کن (خیس و مرطوب نمونه)، و حتی اگر امکانش هست نپوش اصلا تو خونه مثلا یه دامن بپوش که هوا قشنگ جریان داشته باشه (چون باکتری‌ها جای مرطوب و تاریک رشد می‌کنن)

پد بهداشتیت هم بیشتر از 4 ساعت نمونه

ببخشید ولی خودت رو از جلو به عقب بشور و خشک کن (چون احتمال عفونت واژن به خاطر روده و مدفوع هستش)