2777
2789
عنوان

یعنی قراره از این بدتر بشه❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 40 پست
هعی تر و خشک پای هم‌میسوزنعوضش واتساپ رفع ف.یلتر شد

اگه منظورت از تر و خشک رئیس جمهوره که معذرت میخوام ولی احمقی بیش نیستی که هنوز نفهمیدی مملکت تو دست کیه

ای فلک بازی چرخ تو نازم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره یدفعه شد هزار تومن از همون روزا یادمه قیمتا هرچند روز یبار بالا رفتنش شروع شد 😢 دلار میرفت با ...

اره نوشابه ۲۵۰۰ بود

من سه تا بستنی میگرفتم میشد ۱۵۰۰😂 بعد مثلا برای کسی تعریف کنی فکرمیکنن ۴۰ سال پیش میگی در صورتی نهایت ۵ سال گذشته تو ۵ سال زندگی مردم اینجوری شد

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

ولی فضاحتی مثل این هیچ جای تاریخ ندیدم

اونم در مدت ۷سال خونه ای ۷۰۰میلیون ۱۲۰متری برادرم جنت آباد خرید الان شده نزدیک ۳۰میلیارد اون موقع می گفتیم وای ۷۰۰تومان چقدر گرون مدت زمان زیادی هم نگذشته فقط ۷سال 

اره نوشابه ۲۵۰۰ بودمن سه تا بستنی میگرفتم میشد ۱۵۰۰😂 بعد مثلا برای کسی تعریف کنی فکرمیکنن ۴۰ سال پی ...

دقیقا پنج ساله که اینشکلی شد 

قیمتا بالا میرفت اما ن اینشکلی  مثلا پراید که بیست ملیون باشه سال بعدش میشد ۲۵   اما الان امسال ۳۰۰ ملیونه  سال بعد میشه ۴۰۰

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

دقیقا پنج ساله که اینشکلی شد قیمتا بالا میرفت اما ن اینشکلی مثلا پراید که بیست ملیون باشه سال بعدش ...

دقیقا اوضاع افتضاحه

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱