2777
2789
عنوان

خدایی نکرده یعنی من حاملم بیاین دخترا یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 72 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چرا میگی خدای نکرده

چه ربطی داره ؟

چون بچه نمیخواد 

مگه ته هر رابطه باید بارداری باشه؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه خواهشی ازت بکنم ؟ 

میشه اگه حامله بودی سقطش نکنی ؟ 

اون بچه حق زندگی داره 

میدونی چند هزار نفر آرزو دارن بچه دار بشن و کلی هزینه و نذر و نیاز میکنن ؟ 

بخدا انقدر ازین تاپیکا و پیامای سقط جنین دیدم قلبم درد گرفت 

بیرحمیه حق زندگی رو از یه نفر بگیری 

به نظر من قتل یه آدم با یه جنین که حتی چند روزه باشه هیچ فرقی نداره چون در هر دو حالت حق زندگی کردن از یه نفر گرفته میشه

توروخدااا نکن پشیمون میشی

شاید اون بچه یه روز عصای دستت شد 

هم از لحاظ روحی آسیب میبینی هم از لحاظ جسمی

خواهش میکنم اگه حامله بودی اصلا فکر همچین کاری رو هم نکن

یه خواهشی ازت بکنم ؟ میشه اگه حامله بودی سقطش نکنی ؟ اون بچه حق زندگی داره میدونی چند هزار نفر آرزو ...

اره منم همینو می گم مادر من خواهر کوچیکمو نمی خواست اقدام به سقط کرد .الان تنها بچه ای که الان مادر بیمار منو نگه داشته همین خواهرم

فکر بکر

دلت خوشه ها خوشم میاد هنوز یه عده فکر کردید اون طرف کاره ای هستکل رای دهندگان منظورمه البته

وقتی با رای تون یه زبون نفهمی که هیچی از سیاست نمی دونه رو آوردید سرکار و این وضع مملکتمونه پس بیخودی حرف نزنید

_و'خانواده'تمامیت یک انسانه..!🤍️