2777
2789
عنوان

عشق واقعی رو تجربه کردید(سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 36 پست

اره تجربه کردم تا مرز مردن براش رفتم جنون وارانه دوسش داشتم و میپرستیدمش

شاید برات سوال شه ک اون چیکار کرد هیچی بازیم داد گولم زد با اینکه میدونستم داره گولم میزنه ولی چشمام کور شده بود 

یروز بی دلیل گف کات بعدش رف بعدش من بودمو و درد مث مرده بودم 

یعدش ی روز فهمیدم همه چیزایی ک زر میزده دروغ بوده 

بارها یا دروغاش حتی دست ب خودکشی زدم چ شبایی ک نخوابیدم و تا صب براش دعا و نماز خوندم 

همش دروغ بود همه چیش😂💔

حداقلش اینه دیگ از چشام افتاد 

بازم ب دوست داشتنش ادامع میدم ولی دیگ حتی برگرده قسم بخوره ک دیگ تکرار نمیکنه باز باهاش وارد رابطه نمیشم

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم🥲🥲الان رسیدید به هم؟

نه متاسفانه عزیزم

شما چی عاشق شدید

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بله حس میکنم تازگیا دچارش شدم،

میدونی از اونجایی که وقتی بهش فک میکنم انرژی و انگیزه میگیرم و واقعا امیدوار شدم به زندگی و اینکه همش براش خوبی میخوام حتی اگه بهش نرسم

قبلا همچین حسی به کسی نداشتم احساس میکنم این واقعیه

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

فقط حرف بود که نمیگفتم عشقهخیر

ان شاءالله با توکل به خداجونمون عشقتون تا ابد و یک روز پایدار بمونه🥲✨

فقط یه سوال دارم اگه خواستید جواب بدید✨

اگه همین خانمتون خدای نکرده زبونم لال نتونه باردار بشه ایا عشقتون همینطوری بهش ادامه پیدا میکنه؟

اگه بدونید خدای نکرده به خاطر یه سندرم نتونه باردار بشه؟ 

اینو میتونید جواب ندید فقط یه سوال بود🙏🏻

فقد ی توصیانه صمیمیانه به همه دخترا

تا کسی عاشقتون نشده عاشق نشین

میدونم دست خود ادم نیست ولی سعی کنین تا حد امکان تا کسی دوستون نداش بهش فکر نکنین

چون ی درصدم عشق پسره نسبت ب عشق شما بهش کمتر باشع میره

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
اره تجربه کردم تا مرز مردن براش رفتم جنون وارانه دوسش داشتم و میپرستیدمششاید برات سوال شه ک اون چیکا ...

فدایه تارموت قلب من

ان شاءالله با توکل به خداجونمون یه فردی میاد تو زندیگت که لایق این همه مهربونی باشع:)) 

بله حس میکنم تازگیا دچارش شدم،میدونی از اونجایی که وقتی بهش فک میکنم انرژی و انگیزه میگیرم و واقعا ا ...

ان شاءالله با توکل به خدای قشنگمون اگههه به صلاحته برسی بهش گلبم:) 

تعریف کن عشقممم🥹چرا فک میکنی عشقتون واقعیههه؟

منم نزدیک یک ساله دارم هر دقیقه و هر ثانیه از زندگیمو با فکر اون با رویای اون میگذرونم متاسفانه غرور خیلی چیز بدی به هیج کس چیزی نگفتم اون ازدواج کرد خیلی عذاب اور دیگه حتی نمیبینمش

ان شاءالله با توکل به خداجونمون عشقتون تا ابد و یک روز پایدار بمونه🥲✨فقط یه سوال دارم اگه خواستید ج ...

ممنونم ولی جدا شدیم

پیامتون هم اشتباه متوجه شدم مجردم 

ولی مشکلی با این موضوع ندارم و مسلما خودش از همه چی مهم تره 

کاربر آقا
فدایه تارموت قلب منان شاءالله با توکل به خداجونمون یه فردی میاد تو زندیگت که لایق این همه مهربونی با ...

میدونی بهش ب حدی ارزش دادن اعتماد داشتم ک با همه زرایی ک از درپغ میگف میساختم 

حداقلش اینه از خودم راضیم 

من همه تلاشمو کردم خیلی ببشتر از محبتی ک لایقش بود بهش دادم بعد کاتم تا جایی ک میشد التماسش کردم و خودمو خورد کردم ولی بنظرم دیکه کافی بود ادمی ک بره میره نمیشه جلوشو گرفت

مطمئن هم هستم یروزی برمیگرده و میگ هیشکی مث من نشد براش ولی اون موقع ب کتفمم نمیشع😂

ممنونم ولی جدا شدیمپیامتون هم اشتباه متوجه شدم مجردم ولی مشکلی با این موضوع ندارم و مسلما خودش از هم ...

ان شاءالله با توکل به خدا هرچی به صلاحتونه براتون پیش بیاد

اصلا زیبا جذاب عالی😂🩷✨

😂😂😂والا 

رفیقام میگفتن تو عاشق نشدی خر شدی مجنون شدی دیوونه شدی 😂😂