2777
2789
ببخشید تهران یارشهرستان کدوم منطقه ؟

بخونیم الان خونه رو هم بفروشیم پدرمون در میاد تا مشتری جور بشه کمی بالاتر بخره چون بلاخره یکسال پولمون بی ارزش کردیم گذاشتیم ولی بنظرت اگه طلا بود همین فردا پولمون نقد نبود؟ اگه کاش پول این خونه کوفتی رو طلا میکردیم الان پول دستمون هم بود سریع خونه دلخواهمون رو میخریدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در عوضش پول به صاحیخونه ندادید چرا به این فکر نمیکنی

عزیزم ما الان تو خونه دویست متری مستاجری نشستیم اونجایی که خریدیم ۹۰ متره منم عمرا اگه برم اونجا حاضرم همینجا مستجار باشم یا خونه رو تغییر بده همسرم 

عزیزم ما الان تو خونه دویست متری مستاجری نشستیم اونجایی که خریدیم ۹۰ متره منم عمرا اگه برم اونجا حاض ...

چه دلت خوشه یکی دنبال یه متر خونه هست بعد تو خونه 90متری ول کردی رفتی مستأجر شدی اصلا درکت نمیکنم در ضمن ملک از طلا الان با ارزش تره چند سال دیگه برعکس میشه این قضیه همه میرن دنبال طلا چون نقدینگیش راحتره 

چه دلت خوشه یکی دنبال یه متر خونه هست بعد تو خونه 90متری ول کردی رفتی مستأجر شدی اصلا درکت نمیکنم در ...

عزیزم من اگه همسرم گوش میداد اون چند میلیارد بی ارزش رو طلا می‌خرید الآنم یه خرده پول دستش اومده بود بجای خرج‌های الکی مثلا برا من ماشین و طلا خرید میداد یه خونه می‌گرفت سریع نقد میشد ولی خونه رو راحت همه نمیخرن چون ما هدفمون خونه خوبه بخدا دیشب کلی گریه کردم چرا به حرفم گوش نداد اونجا رو خرید آرومم کرد که اگه نتونه یه خونه ایده آل که من میخام بخره تا آخر همینجوری تو خونه دلخواهمون مستاجر می‌نشینیم یه خرده پول اجاره اونجام رو میگیریم می‌ذاریم رو اجاره اینجا بقیشم خودمون میدیم آدم باید جایی که عشق می‌کنه زندگی کنه مگه چند سال زده هستیم 

عزیزم من اگه همسرم گوش میداد اون چند میلیارد بی ارزش رو طلا می‌خرید الآنم یه خرده پول دستش اومده بود ...

خب آب قرآن بریز تو خونه که زودتر فروش بره تو دیوار چندتا بنگاه بگو که بفروشن برات ان شاالله که زودتر فروش بره و بری تو خونه خودت 

خب آب قرآن بریز تو خونه که زودتر فروش بره تو دیوار چندتا بنگاه بگو که بفروشن برات ان شاالله که زودتر ...

بخدا نمیدونم چند وقت شوهرم گذاشت دیوار دید مشتری نیست الان باز دوباره می‌خوایم بذاریم دعا کن به فروش بره 

بخدا نمیدونم چند وقت شوهرم گذاشت دیوار دید مشتری نیست الان باز دوباره می‌خوایم بذاریم دعا کن به فروش ...

به فروش می‌ره ان شاالله امیدت به خدا باشه نذر کن فروش رفت یه مقدار پول بدی به کسی که دستش تنگه