2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به کسی که بهت خیانت کرده خیانت نکن چون در اینصورت فرقی با اون نداری لاتخن من خانک فتکون مثله

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

الان رابطتتون چجوریه؟

خب من ابروشم بردم تو خانوادش

البته در حد تلفن بود. نذاشتم ب قرار برسن

نشست سرجاش

رابطه مون بعدش خوب شد

ولی دیگ خودم حوصله شو ندارم. یاد اثن روزا میفتم چقد تعقیب و گریز و بدبختی کشیدم اذیتم میکنه

دوست نداری دلتو باهاش صاف کنی؟اینجوری ک اذیت میشی عزیزم

خیلی اذیتم

خیلی

خیلی تلا شکردم

یادم نمیره چطور من و با ی بچه چند ماهه از این خونه ب اون خونه میکرد. محل نمیداد. همش میرقت بیرون ک ب اون زنا زنگ بزنه لاس بزنن

خیلی اذیتمخیلیخیلی تلا شکردمیادم نمیره چطور من و با ی بچه چند ماهه از این خونه ب اون خونه میکرد. محل ...

الهی عزیزم خیلی اذیت شدی حق داری..ولی اگه الان بهش اعتماد داری سعی کن فراموش کنی اینجوری نه خودت لذت میلری از زندگی نه بچت

الهی عزیزم خیلی اذیت شدی حق داری..ولی اگه الان بهش اعتماد داری سعی کن فراموش کنی اینجوری نه خودت لذت ...

درست میگی عزیزم

کاملا

ن خودم لذت میبرم ن بچم

بمیرم برا این بچه ک مادری مثل من داره

درست میگی عزیزمکاملان خودم لذت میبرم ن بچمبمیرم برا این بچه ک مادری مثل من داره

خدانکنه عزیزدلم..باید گفت بیچاره بچه ای ک پدرش با مادرش همچین کاری کرده

سعی کن حالا ک آدم شده دلتو صاف کنی لذت ببری مگه چندسالته عزیزم

خدانکنه عزیزدلم..باید گفت بیچاره بچه ای ک پدرش با مادرش همچین کاری کردهسعی کن حالا ک آدم شده دلتو صا ...

۳۶سالمه

داستان برا ۷سال و نیم قبله تا دوسالگی پسرم

چقد دوست داشتم ی دختر بیارم. چقد دلم دو تا بچه مخاست. ولی بس ک بهم ظلم کرد بچه دومم با دست خودم تنداختم

خدا براش خوش نخاد

خدا برا هیچ مرد خیانتکاری خوش نخواد

ممنون قربونت برم ک انقد مهربونانه باهام صحبت کردی

خدا هر چی مخای این شب قشنگ برات رقم بزنه

۳۶سالمهداستان برا ۷سال و نیم قبله تا دوسالگی پسرمچقد دوست داشتم ی دختر بیارم. چقد دلم دو تا بچه مخاس ...

عزیزدلمی..توام انشالله زندگیت رنگ خوشی بگیره یه روزی برسه ک یدونه نینی دختر بیاری..بخاطر پسرتم ک شده سعی کن حال خودتو خوب کنی

خدا خودش یه جایی از زندگی تاوان کار شوهرت رو پس میگیره