2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 34 پست

عذاب وجدان نداری ؟‌

من هیچ وقت نمیتونم آدمایی که این کارو میکنن رو درک کنم 

اصلا نمیخوام قضاوتت کنما اصلااا

ولی 

شاید همون بچه یه روز عصای دستت میشد 

اون حق داشت زندگی کنه ....

با دیدن همچین تاپیکایی قلبم درد میگیره 

میدونی ممکنه خدایی نکرده دیگه هیچ وقت بچه دار نشی ؟ 

میدونی ممکنه کلی آسیب دیده باشی ؟

میخوای سقط کنی ؟؟؟؟خواهش میکنم همچین کاری نکن

ن بابا غلط میکنم دخترم عتشق داداشه میگه خدایا داداش باشه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار دکترا عوض شده...به جای اینکه به دنبال درمان انسان ها باشن دنبال قتل اونا هستنخیر نبینیدهم شما و ...

خدای نی نی سایتم پیدا شد

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

سونو واژینال یا روی شکمی؟

برو سونو واژینال بهت بگه چی شده

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

کار دکترا عوض شده...به جای اینکه به دنبال درمان انسان ها باشن دنبال قتل اونا هستنخیر نبینیدهم شما و ...

اگه به دنیا میومد باید هر روز میمرد و زنده میشد

اگر این اتفاق بد پیش اومده ایشون نمیتونه یک عمر بچشو بدبخت کنه

دقت کن یک عمر 

کاربری دست دو نفره🌸
اگه به دنیا میومد باید هر روز میمرد و زنده میشداگر این اتفاق بد پیش اومده ایشون نمیتونه یک عمر بچشو ...

گاها سقط بهترین تصمیم برا خوشبختی جنینه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

از تاپیکای قبلی استارتر میشه فهمید ایشون از پاتنرشون باردار شدن حق داشتن بخوان سقط کنن هر کدوم از شماهم جاش بودین همچین کاری میکردین یادتون باشه ما تو ایران زندگی میکنیم ...

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

از تاپیکای قبلی استارتر میشه فهمید ایشون از پاتنرشون باردار شدن حق داشتن بخوان سقط کنن هر کدوم از شم ...

پارنتر چی چیه ؟یعنی با دوست پسر ؟

واقعا. نمی دونم چی بگم

معجزه شکر گزاری...

اها ببخشید عزیزم من اشتباه متوجه شدم انشالله به سلامتی به دنیا بیاد و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه ع ...

فدات شم💋بهترینا نصیب خودت🥰

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀