2777
2789

اورال شیک مجلسی .یاکت خیلی کوتاه و شلوار مجلسی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اورال شیک مجلسی .یاکت خیلی کوتاه و شلوار مجلسی

ورنگش روشن باشه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

إن شاء الله که خوشبخت بشی عزیزم :) 🤍 

کت و شلوار رنگ روشن و پاستیلی مثل آبی آسمونی صورتی پاستیلی یا حتی کرم یا سفید با شال توری ک جدید ترند شده 

ان شاءالله ک خوشبخت بشی عزیز دلم 🙃♥️

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

ن اورال باس.ن پیداس 😂

البته بستگی داره به اینکه مذهبی باشین یا نه .شال میپوشی؟

رنگای پاستیلی یا نود

صورتی کمرنگ

آبی کمرنگ

کرم

و...

کت و شلوار کوتاه قشنگه

با یه کفش سفید ساده

و روسری کوتاه سفید

لباس‌ نگین جواهریو‌ دیدی؟ خیلی قشنگ بود

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

اورال مشکی با یه کت کوتاه سفید خیلی قشنگه به‌نظرم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

لباهاشون دوست داشتم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻