2777
2789

سلام ب همگی 

تو قسمت پیام چند تا از عزیزان میپرسن پس چرا تاپیک دستور پخت فلان غذا رو نمیزاری 

اول می‌خوام خواهانش باشه یه تعدادی تا منم بهترینمو ارائه بدم و از قبل دوستان بدونن قراره چی درست کنیم چون فقط قرار نیست من اون غذارو درست کنم هر کی دوست داشت میاد تو کمپین ما و تو اون تاپیک عکس غذایی که درست کرده رو به اشتراک می زاره 🧑‍🍳

توی نظرسنجی اکثرا هم مرغ سوخاری رو انتخاب کرده بودن هم سالاد سزار پس سالاد سزار سوخاری درست میکنیم

خیلی خوشحال میشم نظرتونو بخونم 😊

و همه ی نظرات اینجا پاسخ داده میشه 

خدمت گذار شما شف ماکولا 🙏🌹😎

Chef Makola

بذار

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجب

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

عجب نه عجیب 😎بانوان شمالی بهترینن تو آشپزی

ممنونم از شما

ولی من عکس ندارم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

ممنونم از شماولی من عکس ندارم

تو تاپیک اول با یه غذای ساده مثل املت شروع کردیم که برین سر بزنین خیلی از بچه ها زحمت کشیدن و املت درست کردن و عکسشو به اشتراک گذاشتن و ...

حالا این سری میخوای سالاد سزار درست کنیم داریم آماده میشیم تا تاپیک رو بزنیم همه میتونن مواد لازم و تهیه کنن و تو اون روز با ما تو خونه هاشون درست کنن و عکسشو به اشتراک بزارن

Chef Makola

تو تاپیک اول با یه غذای ساده مثل املت شروع کردیم که برین سر بزنین خیلی از بچه ها زحمت کشیدن و املت د ...

درسته

تاپیک سالاد سزار سوخاری رو بزارم حتما بهتون اطلاع میدم 🌹🌹😎

ممنونم🥲