2777
2789
عنوان

نوک دماغم بعد عمل پایینه

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 68 پست
1 ماه. منشی دروغ گو میگه قوس در میاره. مث خط صاف. نوکش افتاده

نگران نباش منم یک‌ماهه عمل کردم از روبرو اصلا حالت نداره ولی هفته ای یکبار بدون چسب از بینیم عکس میگیرم از روبرو و نیم رخ بعد با چند هفته قبل مقایسه میکنم میبینم داره تعقیر می‌کنه امیدوار میشم

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی کی اینو بهت گفته🤦‍♀️ یه مقدار پایین میاد اما سربالا نمیشه🤦‍♀️

دکترم حالا نمی‌دونم شاید شما اطلاعاتتون بالا تر از دکتر باشه ...خانم اگر بدونید کل بینی مخصوصا نوک بینی بعد عمل ورم زیادی می‌کنه وقتی ورم نوک بینی کم بشه ورم زیر نوک بینی هم کم بشه نوک بینی جمع و جور میشه بنده وقتی مقایسه میکنم میبینم در گذر زمان هر روز ک میگذره ورم زیر نوک و نوک کم و کمتر میشه

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

نوک بینی بعد عمل یمقدار میاد رو به پایین و بعد ورم از بین میره و اگر قوسی باشه اونموقع معلوم میشه 

تغییرات بینی به این صورته نه اونجوری که منشیش بهتون گفته

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

شما قوس داری درسته؟ سرش رو بالاس؟

من از نیم رخ قوس داره از روبرو نه سرش اوایل نه وای خیلی حالم بد بود اصلا حالت نداشت صاف و سر پایین الان واقعا ورم نوکش ک یکم کم شده نوکش سربالا تر دیده میشه چون زیر نوک بینی هم‌ورم میکنه

من دو ماه هست عمل کردم خیلی ورم داشت هرروز داره بهتر میشه اولش که کج کج بود و بی نهایت غلمبه

خب قوس میگن از اول مشخصه 

بعد دکتره گفته بیا برات تزریق کنم قوس دار بشه. حس میکنم داره غیر قانونی پیش میره..تزریق چیه پس چرا از اول قوس دار نکرد