2777
2789

سلام دوستان 

یکی از همسایه های ما که خانم هستن میگن زن برادرشون با یه آقایی فرار کرده ( میگه نامه نوشته گذاشته) ، یدونه بچه هم دارن ، میگه شوهره رفته به مامور گفته و مامور گفته مگه طرفو دزدیدن که ما بتونیم پیداش کنیم؟ گفته زنت با پای خودش رفته و سیمکارت و گوشی و کارت عابر نبرده مگر اینکه جی پی اس بهش وصل باشه بتونیم پیداش کنیم ، پرینت سیمکارت رو هم درآوردن هیچی توش نبوده مامور گفته با یه سیمکارتی که به نام خودش نبوده داشته با طرف حرف میزده که بازم نمیتونیم کاری کنیم 

میگه ناامید شده برگشته 

خواستم بدونم یعنی هیچ راهی نیست ؟

البته اینم بگم شوهره آدم نبود اذیتش میکرد 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راست گفته ...

جدی؟

پس اون مال فیلماست طرفو دو دقیقه ای پیدا میکنن 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

زنه هم وارد بوده 

اسی پیک خانوادتو خوندم دیدیم قفله

منم عین تو ام

دقیقا مادر پلیدم همینه هرچی میشه میتدازه گردن من بیشرف خیلی از اول اذیتم کرده من چندین ماهه قطع رابطه کردم درخواب بده دوس داشنی حرف بزنیم

متاسفانه الانم ک قطع رابطم استیش ندارم هیچگقت ازشون حس حکایت و مادر پدری نگرفتم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭