2777
2789

جیگرم رو اتیش زدن زندگیم رو سوزوندن زنده زنده منو سوزوندن 

میشه برام دعاکنید که از شر دشمنم که برام به هر حیله جادو و طلسم نقشه کشید زندگیمو خراب کنه از شرش خلاص بشم نیست و نابود بشه از زندگی من دست از سرم برداره

به ارامش برسم رنگ خوشبختی و ارامش ببینم

موانع و گره های زندگیم برداشته بشه که چندین ساله درگیرشونم

طلسم باطل بشه چشم نظر باطل بشه هر بدی و شری که بهم وارد شد ازم دفع بشه

😔♥️

منم دعاتون میکنم ارزوتونو بگید😔

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر روز زیارت عاشورا بعدش دعای علقمه بخون دشمنت نابود میشه برا منم دعا کن

شماتجربه داری میشه تعریف کنی

بله حتما دعاتون کردم به ارزوهات برسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بیا نذر قرائت کامل قرآن کن. با دل و جانت قرآن رو بخون. از همون اول که میخوای بخونی همه چی رو بسپار دست خدا ... و از خدا بخواه راه چاره برات باز کنه.... و بگو راضی هستم به رضای خدااااا......

مطمن باش خدا کمکت میکنه. حتی اگه خدای نکرده اتفاقی بیافته که الان تو رو  خیلی ناراحت میکنه... با این سپردن دلت به خدا آروم میگیری و صبور میشی.....

عزیزم از کجا فهمیدی طلسم داری؟

قران علایم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیا نذر قرائت کامل قرآن کن. با دل و جانت قرآن رو بخون. از همون اول که میخوای بخونی همه چی رو بسپار د ...

مرسی گلم دیگه حوضله هیچی ندارم بخدت خستم اینقدر ختم و چله و سوره قران خوندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شماتجربه داری میشه تعریف کنیبله حتما دعاتون کردم به ارزوهات برسی

بله چندین بار خوندم ،شر جاریم که همسرت و جادو میکرد و یه شخصه غریبه که میخواست زندگیم و نابود کنه به خودشون برگشت، اون غریبه که بچش تصادف کرد تا یکسال بچش بیمارستان بود خداروشکر فراموشمون کرد

شماتجربه داری میشه تعریف کنیبله حتما دعاتون کردم به ارزوهات برسی

پیارای زیادی گذاشتی در رابطه با این موضوع... اگه خودت اعتقاد داشته باشی به این چیزا، بیشتر برات اتفاق میافته.... از خدا بالاتر نداریم. الله اکبر...... پس فقط دلت بسپار بخدا و نیت ختم قرآن کن.....اولش که میخوای بخونی عزاداریها رو کن.گریه هات کن.خودت رو خالی کن.بعدش از ته دلت قرآن بخون... به تک تک آیه ها نگاه کن و ازشون انرژی بگیر

بله چندین بار خوندم ،شر جاریم که همسرت و جادو میکرد و یه شخصه غریبه که میخواست زندگیم و نابود کنه به ...

جاری جادوگرتون چیسد

بعد چه مدت بلا سرش اومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40