2777
2789
عنوان

ده سال پیش خانمی رو دوس داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 5532 بازدید | 259 پست
درخواست دادم بهتون میشه قبول کنید؟

خواهش می کنم

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

تو دیگه چقدر بدبختی اسی

قبول دارم. بدبختم که هیجاناتمو کنترل نکردم. 

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حاضری اون مادر بچت میبود؟بهش اعتماد داشتی که وقتی زنته بهت خیانت نکنه؟

مطمئن بودم خیانت می کنه. برا ازدواج نه ولی برا دوستی میخواستمش.

راستی با این سوالتون به فکر فرو رفتم. آفرین. الان دیدم که من برا همیشه نمیخواستمش و باید یه روزی ازدواج می کردم ولی نمیدونم عذاب وجدان رفتارای بدمه یا پس زده شدن از سوی اون خانم، باعث شده که پیگیرش باشم. یعنی اگه جوری بود که من اونو پس میزدم چشمم دنبالش نبود و راحت میرفتم دنبال زندگیم.

چ سوال قشنگی پرسیدی

خواهش میکنم🌹✨چشم اگر فرصتش بود حتما🙏🏻

در پناه خدا. ممنونم 🌹🙏

با ویژگی هایی که شما گفتین من اثر مثبتی از اون خانم ندیدم شاید اگر از جانب شما رابطه کات میشد این حس ...

انشالله خوشبخت باشین.

دقیقا زدین توی خال. من حس بازندگی و بی کفایتی و بی لیاقتی دارم. از روی ناتوانی در یافتن زوج ایده آل هست که در حسرت اونم. بیشتر خودمو به خاطر سواد رابطه پایین سرزنش می کنم

مطمئن بودم خیانت می کنه. برا ازدواج نه ولی برا دوستی میخواستمش.راستی با این سوالتون به فکر فرو رفتم. ...

برو تله ها ت رو برطرف کن  و به دنبال ادمی باش در شان شخصیت خودت باشه یه ادم متعهد که بتونی بهش اعتماد کنی همزمان دوسش هم داشته باشی

🪸🐠🫧

یه رشته دانشگاهیه توی مقطع کارشناسی ارشد. البته تو کشور ما جایگاهی نداره و از جنبه اسلامی فقط بهش نگ ...

بله درسته و جالب

ولی من میخواستم باتوجه به رشتتون توی یه موضوعی راهنماییم کنید اگر اشکالی نداره،بهتون درخواست داه بودم قبول کنید شنصی بپرسم،اگر مشکلی ندارید قبول کنید،تشکر

من وسواس فکری گرفتم و از زوایای مختلف فکر می کنم.هر چند بی نتیجه س ولی دوس دارم شما هم بررسی کنین

اگه بخواهیم بررسی نکنیم کیو باید ببینیم؟ برو دنبال کارو زندگیت عوض اینکه اینجا قاطی زنها، موس موس کنی، خجالت نمیکشی؟

قبول نکرده بودید🫠

😔 درخواستی نیومده. 

اگه بخواهیم بررسی نکنیم کیو باید ببینیم؟ برو دنبال کارو زندگیت عوض اینکه اینجا قاطی زنها، موس موس کن ...

متاسفم براتون. مشکلی دارین به مدیر سایت اطلاع بدین. 

نظر بقیه کاربرا رو بخونین بعدش با شخصیت خودتون مقایسه ش کنین. من کار و درآمدمو دارم تو وقت فراغتم دنبال ترمیم زخمای عاطفیم و یادگیری و تحلیل رفتارام هستم.

البته تو جامعه همه جور آدم پیدا میشه یکیشون مثل من ضعیف و زخم دیده، یکی هم مثل شما بی شخصیت و عاشق تحقیر دیگران. 

متاسفم براتون. مشکلی دارین به مدیر سایت اطلاع بدین. نظر بقیه کاربرا رو بخونین بعدش با شخصیت خودتون م ...

روتو برم بچه، تو برو اول زخمهای عاطفی خودت رو مداوا کن که از همه بیشتر نیاز داری، وگرنه اینجا قاطی زنها محبت و رحم گدایی نمیکردی، مرد زن نما

روتو برم بچه، تو برو اول زخمهای عاطفی خودت رو مداوا کن که از همه بیشتر نیاز داری، وگرنه اینجا قاطی ز ...

انشالله که خوشبخت بشی.