2777
2789
عنوان

دوستم میگ شوهرش شبا

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره

چه عجیب

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

اون دیوونه است ک تو خواب حرف میزنم ما قبل از خواب مثل بیشتر ذوج ها تو بغل همدیگه هستیم وقتی خوابمون داره عمیق میشه راحت میخوابیم اگر بیدار بشه شوهرم یا من طرفو بغل میکنیم میخوابیم دیگه حرف نمی‌زنیم 

دوستت خیلی ادم خزیه که میاد از خصوصی ترین چیزای زندگیش بهت میگه

کی میخواین یاد بگیرین تو کار دیگران دخالت نکنید؟ ب شما چ مربوطه دلش میخواد. زندگیشه؟ شما چکاره ای؟ اه سرتون رو از زندگی دیگران بکشید بیرون دیگ.کی نسل شما تموم میشه بقیه نفس راحت بکشن

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

کی میخواین یاد بگیرین تو کار دیگران دخالت نکنید؟ ب شما چ مربوطه دلش میخواد. زندگیشه؟ شما چکاره ای؟ ا ...

یواش عزیزم نفس بگیر  تاپیک زده نظر خواسته 

منم دخالتی نکردم 

فقط برام سوال شد 

عزیزم یواش♥️✨

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

عزیزم اونش ب خودمو خودش مربوطه

وقتی خودش خوابه ؟

یا شوهرش تو خواب حرف میزنه😂؟؟؟

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)