تو رو خدا و قرآن دعا کن انشالله من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه پولدار و خوشبخت و شاد و موفق و آبرو دار و خوش شانس و زیبا و خوش اقبال و سالم و طول عمر خدا خیلی بهمون بده انشالله 😭
ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تو رو خدا و قرآن خیلی دعام کن انشالله هر کی هر سحر جادویی درست کرده برا من و عزیزانم باطل شه سحر جادوش و انشالله خدا هر کی که برا من و عزیزانم هر گونه دعا میره میگیره یه جوری خدا ادب کنه این بندهاش بد ذاتشو که تا اخر عمر جرئت نکنن بدی و ظلم و سحر جادو کنن من و عزیزانمو🥺😔
تو رو خدا از ته دلت دعا کن انشالله خیلی پولمون دستمون بیاد مادرم بره کامل دندوناشو درست کنه و انشالله برا استخون دردش هم بره دکتر و انشالله مادرم هیچ وقت درد جسمی و روحی نکشه💔😭😔
پدرم بیست و چهار ساعت خونس باهامون همش دعوا میکنه و آزارمون میده و کتک میزنه و از عمد کارایی میکنه آرامش نداشته باشیم تو رو خدا و قرآن دعا کن الهی پدرم سر یه کار ثابت بره و ساعات کاریش از اول صبح تا اخر شب هر روز هفته باشه اصلا نرسه بیاد خونه بخدا خیلی اذیتمون میکنه و انشالله پدرم ظلم و آزار و اذیتش به خودش برگرده هر جا هست 😭
تو رو جون عزیزاتون دعا کنید خواهرم عمر طولانی کنه انشالله و ازدواج واقعا عالی کنه و شوهرش فوق العاده خوش اخلاق و مهربون و خوش قلب و پولدار و نجیب و با حیا و تحصیل کرده و خانواده دار و خوش هیکل و کار دولتی با حقوق خیلی بالا داشته باشه و خوش قیافه و معتاد نباشه و هیچ وقت زن دوم و.. دوست دختر و زن و صیغه ای نداشته باشه و خسیس و فاسد و بد دهن نباشه و هیچ وقت خواهرمو کتک نزنه و بد دل نباشه 😭 و از شوهرش صاحب اولاد سالم و صالح و زیبا چند تا پسر و یه دختر شه انشالله😭
تو رو خدا دعاکن انشالله پدرم زن دوم و سوم و.. نگیره و دوست دختر دختر و زن و صیغه ای نداشته باشه و انشالله پدرم دیگ ازارمون نده و کتکمون نزنه و برامون سحر و جادو نگیره انشالله💔😭
تو رو جون عزیزتون قسم میده دعا کنید انشالله هیشکی من و عزیزانم رو کتک نزنه و تهمت نزنه کسی به من و عزیزانم و توهین کسی نکنه به من و عزیزانم و کسی من و عزیزانم رو محدود نکنه انشالله و هیچ کس برا من و عزیزانم تعیین تکلیف نکنه و هیشکی من و عزیزانم رو گول نزنه 😓