2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها و بزرگترین کاری ک کردم اینه ک دوربچه دارشدن رو خط کشیدیم ک یه گدا و عقده ای مثل خودمون ب این مم ...

افرین.منم نظرم اینه البته قبل اینکه عاقل بشم یکی اوردم ولی دیگه این اشتباهو نمیکنم

بازنشسته هستن؟؟

بازنشسته فرهنگیان 

البته کنارش یه کار دیگه هم داره که اونم ۱۰ تومن بیشتر نمیدن

یعنی سر جمع ۲۸ میل میشه 

که برای قسط و.....

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
افرین.منم نظرم اینه البته قبل اینکه عاقل بشم یکی اوردم ولی دیگه این اشتباهو نمیکنم

الان از اینکه بچه داری راضی ای ؟ هر کی داره میگه خرجاش خیلی زیاده تازه رواعصابیش چندبرابره.

بازنشسته فرهنگیان البته کنارش یه کار دیگه هم داره که اونم ۱۰ تومن بیشتر نمیدنیعنی سر جمع ۲۸ میل میشه ...

👍👍

۲۸ خیلی کم هم نیست بعضیها کمتر از اینا میگیرن

ولی واقعیت اینه که دخل و خرج مردم بهم نمیخوره

👍👍۲۸ خیلی کم هم نیست بعضیها کمتر از اینا میگیرنولی واقعیت اینه که دخل و خرج مردم بهم نمیخوره

ما ۳ تا بچه ایم بعد خرج ما 

قسط و .... همه چیز هست . خیلی زندگی سخت شده

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
الان از اینکه بچه داری راضی ای ؟ هر کی داره میگه خرجاش خیلی زیاده تازه رواعصابیش چندبرابره.

جونمو براش میدم ولی اگه ب عقل الانم بودم نعع ب هیج عنوان نمیاوردم.خرجاش زیاده بخوای کمتر خرج کنی شب از عذاب وجدان خوابت نمیبره☹️

جونمو براش میدم ولی اگه ب عقل الانم بودم نعع ب هیج عنوان نمیاوردم.خرجاش زیاده بخوای کمتر خرج کنی شب ...

اره دوروبریام میگن بچه ها قانع بشو نیستم اونوقت شوهرمن یه کارگره ک سنگ بترکه درماه ۱۵تومن میگیره. ک فقط باید اجاره خونه و قسط و بدهی بدیم و اکثر وقتا یخچال خالیه.