2777
2789
عنوان

امشب چی آرزو کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازراه بدر شده و حرفشم اینه ک چطور شماها چندسال پیش ک مجردبودید بااینو اون میگشتید حالام نوبت منه.

انشالله دهات مستجاب بشه گلم ولی بچه ها جلوشو بگیرید پشتیبان مادرتون باشید انشالله همه چی درست بشه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

فقط باید چجوری دعا کمیم؟ تو اینستا دیدم میگفت یه حمد بخون نمیدونم شیش تا قدر یازده تا توحید و سجده ش ...

نمازش ۶ تا دو رکعتیه که بعد از حمد سه تا سوره قدر با ۱۲ تا سوره توحید بعدشم دعا داره تو نت بزن پیدا کن

انشالله دهات مستجاب بشه گلم ولی بچه ها جلوشو بگیرید پشتیبان مادرتون باشید انشالله همه چی درست بشه

جلو همه ما واستاده هرز هرزه هرکاریم کنیم هرزه. هرجور تهدید و هرکاری لازمه کردیم. حتی من ک ناراحتی قلبی دارم جلوش واستادمو دادو فریاد و حالم بدشدو اورژانس اومد اما اون انگارنه انگار. چون یه هرزه.یه اشغاله.

حق الناس گردنمه ی لحظه کارایی که کردم دسته خودم نبود حمله عصبی بهم شد حالم خوب نبود نمیتونستم خودمو ...

امشب برات دعا میکنم عزیزم خدا همه چیو برات درست کنه.انشااله حل میشه.لا تقنطو من رحمة الله.نا امیدی خودش گناهه .نا امید نشو .اینی که تو میگی برای منم زیاد پیش اومده که قاطی کنم و اطرافیامو ناراحت کنم .زمان حلش میکنه.غصه نخور عزیزم.

برااهل سنت همچین چیزی اورد

اولا که سندیتش باید تایید بشه دوما حتی اگه درست نباشه وقتی این همه آدم میرن در خونه خدا رو می‌زنن حتماً باز می‌کنه مشب خیلیا در خونه خدا رو می‌زنن. خدا هم خوب و بد رو با هم می‌خره