2777
2789
عنوان

نامزدم بی محلی میکنه یا من حساس شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نیستش ک بخام ناز کنم

یه سه روز سراغشون نگیر ببین سراغتو میگیره🤔

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
اصلا اهل گیر نیستم اصلاااااااا

ببین اصلا بهم نریز من باتجربه ۱۲ سال زندگی مشترک بهت میگم.اول از همه به خودت اهمیت بده.همیشه جذابترین ورژن خودت روداشته باش.دلخوریت رونشون بده ببین اون کاری میکنه یا نه

ببین اصلا بهم نریز من باتجربه ۱۲ سال زندگی مشترک بهت میگم.اول از همه به خودت اهمیت بده.همیشه جذابتری ...

ی روز حرف نمیزدیم شب پیام میداد کجایی بیا ببینم دلم برات تنگ شده چند روز درست و حسابی حرف نزدیم انگار ن انگار 

من یکی بهم بی محلی میکنه سرد میشم بدتر

عزیزم‌ سرد نشو محبت کن بهش بیشتر تا بیشتر تشنت بشه تو خونه لباسای خوشگل بپوش ب خودت برش  مخصوصا اخلاقت غر غرو نباش سر زنده و خوش خنده باش خودش میاد سمتت بعد هم الان فشار اقتصادی زیاده سعی کن درکش کنی اینجور باور کن وابستت میشه از سیاست زنانت استفاده کن

عزیزم‌ سرد نشو محبت کن بهش بیشتر تا بیشتر تشنت بشه تو خونه لباسای خوشگل بپوش ب خودت برش مخصوصا اخلا ...

عقدیم اینجوری نیس خونه هم بمونیم لباس خوشگل نداریم 😑😁خانواده نشسته

ی روز حرف نمیزدیم شب پیام میداد کجایی بیا ببینم دلم برات تنگ شده چند روز درست و حسابی حرف نزدیم انگا ...

ببین الان واقعا شرایط  سخته.شما الان عقدی داری خشتای اول زندگیت رومیچینی خیلی به خودت برس شوهرت روتا میتونی جذب خودت کن همه اینا جوری باش که دم دستی هم نباشی

[QUOTE=366748729]عقد کردیما[/QUOTEربطی نداره هرکی بخواد خیانت میکنه الان ببینم شبا میره کجا یه دوست ...

چطور میتونی اینقد با اطمینان تو دلشو خالی کنی؟ استاتر به نظرم نامزدت یه مشکل داره شاید کاری باشه شاید خانوادگی شایدم مالی. فردا جمعه ست قرار بذارید یه جای خوب با هم حرف بزنید