2777
2789
عنوان

شوهرم میگه پس کی میخوای بزرگ شی 😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 116 پست
ببین اینجور مردا فاز لاتی بگیری بدشون میاد تیکه بندازی کنایه بزنی بدشون میاد هرچقدر وحشی و سلیطه ام ...

من ذاتا ارومم بعضی وقتا جیغ جیغ می کنم و خوبم 

ولی وحشی نیستم 😶😑🤭

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
ببین اینجور مردا فاز لاتی بگیری بدشون میاد تیکه بندازی کنایه بزنی بدشون میاد هرچقدر وحشی و سلیطه ام ...

من ذاتا ارومم بعضی وقتا جیغ جیغ می کنم و خوبم 

ولی وحشی نیستم 😶😑🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ذاتا ارومم بعضی وقتا جیغ جیغ می کنم و خوبم ولی وحشی نیستم 😶😑🤭

چرا میگه بچه ای؟تو مخی میشی؟منظورش چیه دقیقا 

من اینجوری بودم ک حرفایی میزدم میسوخت زبونم نیش داشت نمیتونستم منطقی حرف بزنم و خیلی تیکه مینداختم و کلا دنبال دعوا بودم 

چرا انقدر با اختلاف سني زياد ازدواج ميكنيد اخه اصلا خوب نيست 

زن و شوهر بايد اختلاف سنيشون كم باشه باهم خوش بگذرونن باهم پير شن آخه اين جوري🥴🥴🥴🥴🥴

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
چرا میگه بچه ای؟تو مخی میشی؟منظورش چیه دقیقا من اینجوری بودم ک حرفایی میزدم میسوخت زبونم نیش داشت نم ...

نه اشتباه میکنم ب گفته خودش گیج میزنم همش البته من تو شرایط سخت دارم زندگی می کنم تمرکز ندارم بخاطر بچم

شاید از دیدگاه اون گیج میزنی چون خط فکریت باهم فرق داره

منم همینو میگم من نمی تونم مثل اون فکر کنم و رفتار کنم

رفتار من عادیه 

خواسته اون غیر عادی

ولی کلا هیجانی کاری نکن احساسی تصمیم نگیر اینجوری پخته تر رفتار میکنی

نمی دونم دیگ اصلا مغزم کار نمی کنه مثل ی ماهی ک شنا بلد نیست افتادم اقیانوس

بعد میگن سن یه عدده! اگه همین آقا ۲۵سال سن داشت یا اصن ۲۷ سال ، کارای تو براش قابل قبول بود و خودش هم همین بود 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)