2777
2789
عنوان

خواهش ميكنم ١ لحظه خودتون بزاريد جاي من

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 24 پست
نه دوسش ندارم

خب همون دیگه دوسش نداری نمیتونی کنارش باشی 

کسی که شریک زندگیشو دوست نداشته باشه زندگی واسش زهر میشه 

قبل از جدایی به خیلی چیزا فکر کن بچت آیندت 

زود تصمیم نگیر عزیزم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب همون دیگه دوسش نداری نمیتونی کنارش باشی کسی که شریک زندگیشو دوست نداشته باشه زندگی واسش زهر میشه ...

تقريبا از خود جدايي مطمئنم ولي از بعدش خيلي ميترسم

لطفا درخواست دوستي نديد 🙏🏻  
تقريبا از خود جدايي مطمئنم ولي از بعدش خيلي ميترسم

اون طبیعی دیگه همه میترسن 

چون قراره وارد زندگی جدید بشن

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
فقط یچیزی چجوری تونستی زن ی پسر ۱۹ ساله بشی میگی ۲۸ سالته دخترت ۵ سالشه یعنی پسره ۱۴ سالش بوده شما ا ...

نه بابا ٩ سال شوهرم از من بزرگ تره

لطفا درخواست دوستي نديد 🙏🏻  
😂😂 اره رفتم خوندم يكم سخت نوشتم

عزیزم بخام خواهرانه بت بگم طلاق در ی صودت خوبه ک خونوادت پشتیبانت باشن و پول و کار داشته باشی درعیر این صورت خیلی ضرر میکنی اینکه بچت بیفته زیر دست ناپدری و ممکن تو خونش هزارتا بلا سرش بیاد خیلی عقلانی بش فک کن بخودت مهلت بده 

من همیشه بیادت میمونم ...