2777
2789

دوست نداره از منی که یکسال گریه و زاری تازه تونستم بپدیرم و رها کنم اینا کسایی دیگه دارن ک بتو توجه نمیکنن 

بتو توجه نمیکنه ولی برو ببین برا بقیه چ پیکنه رهاش کن مثل من اسیب نبینی عزیزم

من همیشه بیادت میمونم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید واقعا خوشش نمیاد ازت . شاید یه دلخوری قدیمی داره 

چرا مهمه برات ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
شاید دوست داره

نمیدونم واقعا دیوونه شدم از دستش😂

یه روزی یه جور رفتار میکنه که انگار من روحم و وجود ندارم یه روزی یه جور رفتار میکنم که میگم خب خیلی توجه کرد بهم

کلا کاراش بی توجهیای عمدیه ابجی

میتونه دلیل های زیادی داشته باشه 

مثلا اگر به هم نزدیک هستین ممکنه حرفی یا رفتاری ناراحتش کرده باشه

یا اینکه اگر کسی باشه که بهش علاقه داشته باشی ممکنه متوجه این علاقه شده باشه و میخواد بگه حست یه طرفست 

یا اینکه اگه پسرا معمولا بفهمن دختری ازشون سرتره سعی میکنن با این رفتارا مثلا بکوبنش تا آروم بشن 

یا اینکه یک عدد خودشیفته مزخرفه که مثلا میخواد بگه من به هیچکس محل نمیدم و خودشو بالاتر همه میدونه 

در تمام این موارد راهکار اینه که محل .... بهش ندی تا بسوزه 

از اینم میترسم که چرا میخواد منو درگیر کنه الکیهعی باهام سردو گرم میشه

چون جایگزینی هروقت اصلبه نیستش میاد طرف تو خیلی اسیب دیدم روحی کاملا متوجه عین اکس من هس رها کن اگه بخادت ک میاد جلو اگه نه میوفتی جلو میفهمی قصدش چی بوده

منم با عمدیه خودمو گول میزدم تا دیدم نه ی نفرو دیگه میخاد و فقط دوسداشت من بهونه بیارم و برم ک همینم ...

ما با هم نیستیم

دوست پسرم نیست

همکلاسمه و اذیت میکنه با رفتاراش

اگه کسی دیگه رو دوست داره دلیلی نداره بخواد منو درگیر کنه 

میتونه دلیل های زیادی داشته باشه مثلا اگر به هم نزدیک هستین ممکنه حرفی یا رفتاری ناراحتش کرده باشهیا ...

جواب کامل عزیزم

اره یه بار شدید ازم دلخور شده 

بهش علاقه دارم ولی نمیدونم فهمیده یا نه

شاید فکر میکنه ازش بهترم

خودشیفته یا مغرور بودنو نمیدونم راستش

ممکنه بهم علاقه داشته باشه که این طوری میکنه؟

چون جایگزینی هروقت اصلبه نیستش میاد طرف تو خیلی اسیب دیدم روحی کاملا متوجه عین اکس من هس رها کن اگه ...

ما با هم نیستیم عزیزم🙂ما کلا باهم نیستیم که وقتی کسی بهش بی توجهی کنه بیاد سمتم

ما با هم نیستیمدوست پسرم نیستهمکلاسمه و اذیت میکنه با رفتاراشاگه کسی دیگه رو دوست داره دلیلی نداره ب ...

اونم با کسی دیگه بود ولی بامنم یکسال حرف میزد قسمم میخورد تازه که با کسی نیست

نظرم رو ابن اقا اینه فقط روزایی ک کسی نداره میاد طرف شما و جز این هیچ چیز دیگه فک نمیکنه بهتره توام مثل خودش باشی مثلا امروز پیام داد دو روز بعد جواب بده پسرا مدلشون اینه هرچی بی محلی ببینن بیشتر طرفت میاد من خیلی توجه کردم شد تف سر بالا 

الانم پیام داد بعد یک روز جوابشو بده سرد بود سرد باش زیاد محلش نده احتمالا خودشیفته هم هست

اونم با کسی دیگه بود ولی بامنم یکسال حرف میزد قسمم میخورد تازه که با کسی نیستنظرم رو ابن اقا اینه فق ...

پیام نمیدیم بهم

ما کلا ارتباطی نداریم باهم که بخوایم یکسال باهم حرف بزنیم ارتباط ما خیلی محدوده

و این که ممنون از راهنماییت اره منم محلش نمیزارم ولی هنوز نفهمیدم چرا میخواد بگه تو مهم نیستی؟!