2777
2789
عنوان

مامانا میشه نظر بدین و کمک کنید

44 بازدید | 8 پست

من یه دختر یه سال و نیمه دارم

از همه دنیا فقط یه مادر دارم که خیلی کم کمکم میکنه تقریبا در کل هفته شاید سه یا چهار. ساعت در حضور خودم بچم رو بگیره شوهرم هم دوشیفت سرکار میره 

همه روز من و بچم توی خونه هستیم

خودم کارم رو دوساله ول کردم و هم مهارتم رو از دست دادم هم درآمدم رو

سوالی که دارم اینه که تا کی باید خودم و بچم رو حبس کنم؟؟به نظرتون بچه این سنی رو میشه توی صندلی ماشین نشوند که خودم رانندگی کنم؟یا با اسنپ اینور و اونور ببرم؟برای هرکار ساده ای باید التماس مادرم رو کنم و اونم اغلب کمکم نمیکنه موهای سرم سفید شده نمیتونم برم رنگ کنم دندونم درد میکنه نمیتونم برم عکس بگیرم واقعا شماها چکار میکنید با بچه؟به جز اینکه بچم هم از تنهایی توی خونه کلافه هست و از آدم ها میترسه

من تا به الان که بچم ۵ سالشه مثل کیفم باخودم همه جا میبردمش،تازه ماشینم نداشتم و ندارم حتی کالسکه هم نداشتم بغلش میکردم حتی اداره ای بانکی جایی کار داشتم این مثل جاکلیدی آویزونم بود🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تا به الان که بچم ۵ سالشه مثل کیفم باخودم همه جا میبردمش،تازه ماشینم نداشتم و ندارم حتی کالسکه هم ...

عزیزم یعنی با تاکسی و اینا بغل میکردی میبری؟اذیت نمیشه بچه؟بیرون بهش غذا و اینا میدادی؟

منم پسرم پنج ساله تا چهارسالگی هرجا میرفتپ با خودم میبردم خیابون دکتر بانک نونوایی از پارسال که میفهمه تو خونه میذارمش ...الان گاهی داداش کوچیکشم بهش میسپارم میرم تا سر کوچه میرم ...منم کسیو ندارم که بچه هامو نگهداره شوهرمم نیس