2777
2789
عنوان

کسی فیلم های مارول نگاه میکنه

36 بازدید | 5 پست

نگید وای هنوز طرفدار مارولی و فلان 💔😂 

میدونم فیلم های جدیدش روز به روز داره چرت تر میشه اما دوست دارم ببینم از بچگی تا الان هیجده سالگیم دارم میبینم😅

فیلم اگاتا و خاطرات دارک هولد اومده؟؟؟؟؟  من فقط اگاتا همه جانبه رو پیدا کردم اما اونو هر چی گشتم نبود مال 2023 است میگن که پس چرا نیست 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

نمیدونم مارول کدوماس

ولی من مردعنکبوتی رو همشو دیدم

اون جادوگره دکتر استرنجو دیدم

چندتا ادم اهنی رو دیدم

بااونا که هرکدوم یه قدرت داشتن میخواستن دنیارو نجات بدن

رییسشون رو ویلچر مینشست

اسمش یادم نیس

اینارو دوس داشتم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم مارول کدوماسولی من مردعنکبوتی رو همشو دیدماون جادوگره دکتر استرنجو دیدمچندتا ادم اهنی رو دید ...

چهار شگفت انگیز یا انتقام جویانو میگی؟ 😂 

من که به نوبت همه شونو نگاه کردم 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
چهار شگفت انگیز یا انتقام جویانو میگی؟ 😂 من که به نوبت همه شونو نگاه کردم

اها دوتاشو دیدم

جدید دارن یا نه؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
اها دوتاشو دیدمجدید دارن یا نه؟

به خط داستانی باید ببینی 

فیلم های جدید خبر ندارم چی ب چیه