2777
2789

چندبار تاپیک میزنی وقتی قرار نیست به حرفمون گوش بدی؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خب از ی داروخونه معتبر پرسیدم

خب برو بخر

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ایزدین خارجی ۶۰۰ نیست عزیزم اون ایرانیه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
خب برو بخر

😁😁😁خیلی کاربرا مثل ایشون هستن که اصلا نظر مارو نمیخوان ، دنبال اینن که حرف خودشونو تایید کنیم

مثل کاربری که میگفت پسرمو ختنه بکنم یا ن وقتی میگفتن بگن میپرید بهشون که نه ناقص کردن پسرمه و...🥴🥴🥴

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

😁😁😁خیلی کاربرا مثل ایشون هستن که اصلا نظر مارو نمیخوان ، دنبال اینن که حرف خودشونو تایید کنیممثل ...

دقیقااااا