2777
2789

ماوذم هیچ محبتی بهم نداره در حدی ک انگار دشمنشم بین دوتا بچه دیگش و منی ک اخری و موچیکترینم فرق بشدت زیادی مسذاره دعا کنید محبتم بیوفته تو دلم عذاب وجدان بگیره دلت تنگم بشه شدیدد که نتونه تحمل کنه و گوشی برداره بهم زنگ بزنه😭😭😭😭😭الان چند ماهه اصلا زنگم نمیزنه اصلا بود و نبودم براش اهمیتی نداره

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر میفهممت دختر.. من سر همین قضیه ست که مدتها میرم تراپیست..

الان در چ حالی بهتر شدی؟ 

بنظرم تراپی قرص اعصاب ووو هیچی نمیتونه خوبمون کنه این خلا هست که پر نمیشه مگر با پشیمونی خودشون

متاهلی؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

ان شاءالله که رابطتون خوب میشه. چند سالته؟

19

عزیزمان مشکل از شما نیست از مادرتونه اما یکم دقیق تر شو ببین اونایه دیگه چه ویژگیهایی دارن که دوسشون ...

اونا عین خودشون 80 درصد عین خودش بشدت حیله گر

اره درسته خرفت اما میدونی ذاتیه از ادل با اونا خوب بود با من بشدت بد من بدم اومد از بچگی ازش نمیتونم نقش بازی کنم

اونا جلو هم خوبن پشت هم بد همش درحال نقشه کشیدن و حیله گری هستن اما من نمیتونم تو ذاتت باید باشه تن ذات من صداقت و رک بودنه من قلبم هزار تیکه شده

عزیزم همه مادرا بچشونو دوس دارن شاید ناراحتش کردی ک اینجوری میکنه

ن ابجی کارایی کردم ک هیچ بچه ای برای مادرش نکرده حتی خوبی هام خار تو چشمش بوده

مگه کجایی

سر جام🥲

الان در چ حالی بهتر شدی؟ بنظرم تراپی قرص اعصاب ووو هیچی نمیتونه خوبمون کنه این خلا هست که پر نمیشه م ...

نه بی فایده ست.. هربار بعد از حرف زدن دلم میخواد یه بلایی سرم بیاد

خیلی شرایط مزخرفیه  دیگه نمیخوام برم و قرصامم قطع کردم 

نه بی فایده ست.. هربار بعد از حرف زدن دلم میخواد یه بلایی سرم بیادخیلی شرایط مزخرفیه دیگه نمیخوام ب ...

ن تراپی اصلا نرو جون منم هروقت گفتم با بیانش زخمام باز دوباره باز شدن

فقط مدتی قرص بخور ک اونم بی غایده هست ما مغز و قلبمون اسیب دیده عین اینه خودمونو گول بزنیم

من همش حرص میخورم همش فکر ارثیمم اونو مساوی بده من دیگه محل سگم نمیذارمش هرچی حرص جوش میخورم برای ناحقی هاشه