سلام عزیزان
یه خواهش ازتون دارم، لطفاً این دعاهای قرآنی رو برای من بخونید و برام دعا کنید. خیلی به دعاتون نیاز دارم. التماس دعا دارم برای خودم، خانوادهام و همه عزیزانمون. ممنونم از قلب پاکتون❤️❤️❤️
1. رَبَّنَا آتِنَا فِي الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِي الْآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ
2. رَبَّنَا لَا تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِن لَّدُنكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنتَ الْوَهَّابُ
3. رَبَّنَا اغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَإِسْرَافَنَا فِي أَمْرِنَا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ
4. رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
5. رَبَّنَا لَا تُؤَاخِذْنَا إِن نَّسِينَا أَوْ أَخْطَأْنَا رَبَّنَا وَلَا تَحْمِلْ عَلَيْنَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِنَا رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا أَنتَ مَوْلَانَا فَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ
6. رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا
7. رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي * وَيَسِّرْ لِي أَمْرِي * وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي * يَفْقَهُوا قَوْلِي
8. حَسْبِيَ اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ
9. رَبَّنَا تَقَبَّلْ مِنَّا إِنَّكَ أَنتَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ
10. رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلَاةِ وَمِن ذُرِّيَّتِي رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاءِ
ترجمه دعاها:
1. پروردگارا! در دنیا به ما نیکی عطا کن و در آخرت نیز نیکی مرحمت فرما و ما را از عذاب آتش نگاه دار.
2. پروردگارا! دلهای ما را پس از آنکه ما را هدایت نمودی، منحرف مگردان و از نزد خویش رحمتی بر ما ببخش، زیرا تو بخشندهای.
3. پروردگارا! گناهان ما را ببخش و از تندرویهای ما در کارها، چشمپوشی کن، قدمهای ما را استوار بدار و ما را بر جمعیت کافران پیروز گردان.
4. پروردگارا! از همسران و فرزندانمان، روشنی چشم به ما عطا کن و ما را برای پرهیزگاران پیشوا گردان.
5. پروردگارا! اگر فراموش کردیم یا خطا نمودیم، ما را مؤاخذه نکن. پروردگارا! بار سنگینی بر ما مگذار، آنگونه که بر کسانی که پیش از ما بودند، نهادی. پروردگارا! آنچه را طاقت تحمل آن را نداریم، بر ما تحمیل نکن. از ما درگذر و ما را ببخشای و بر ما رحم کن. تو مولای مایی، پس ما را بر گروه کافران پیروز گردان.
6. پروردگارا! مرا بهدرستی وارد کن و بهدرستی خارج ساز و از جانب خود برای من سلطهای یاریبخش قرار ده.
7. پروردگارا! سینهام را برای من گشاده گردان. کار مرا برایم آسان کن. گرهای از زبانم بگشای تا سخنانم را بفهمند.
8. خداوند مرا کافی است، هیچ معبودی جز او نیست. بر او توکل کردهام و او پروردگار عرش بزرگ است.
9. پروردگارا! از ما بپذیر، که تو شنوا و دانایی.
10. پروردگارا! مرا برپا دارنده نماز قرار ده و نیز از فرزندانم. پروردگارا! دعای مرا بپذیر.
ممنون از اینکه وقت میذارید. خدا خیرتون بده و دعاهاتون قبول باشه ❤️❤️❤️