2777
2789
با احترام اگه از پوست تیره ی خودت خوشت نمیاد حداقل تو سایت عمومی نگو که این تفکر بیشتر رواج پیدا کنه ...

خیلی قشنگه و من قصدم توهین ب بقیه عزیزان نبود 

من سلیقه ی شخصی خودم رو گفتم 

ربطی نداشت 😊❤️

سخت می‌گیرد جهان، بر مردمانِ سختگیر :)!✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم🙂💔

سفیدا از اول هم بیشتر خاستگار داشتن همم همه بیشتر دورشون میچرخیدن

من الان بیرون رفتنی با ارایش سر پام وگرنه بمیرم تیکه پاره شم بدون ارایش پامو بیرون نمیذارم انقد بی اعتماد به نفسم

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

سفیدا از اول هم بیشتر خاستگار داشتن همم همه بیشتر دورشون میچرخیدنمن الان بیرون رفتنی با ارایش سر پام ...

وای اطرافیان من بخوان از زیبایی یه دختر تعریف کنن اول میگن سفیده 🫠

واقعا خودمم دوس داشتم سفید باشم

سخت می‌گیرد جهان، بر مردمانِ سختگیر :)!✨️
رسيدگی چطوری منظورتونه؟

روغن هایی که پوست رو روشن میکنند بزنی مثه روغن هسته انار. پاکسازی پوست بری پوست رو شفاف و جذاب می‌کنه در کل اگه دوست سبزه کدر نباشه بنظر من جذابه

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
خیلی قشنگه و من قصدم توهین ب بقیه عزیزان نبود من سلیقه ی شخصی خودم رو گفتم ربطی نداشت 😊❤️

معلومه که قشنگه

من متوجه نیت شما شدم که قصدی ندارید از زدن این تاپیک ولی نگفتم که توهین کردین گفتم رواج ندید این طرز تفکرو 

خب چروکی ربطی ب رنگ پوست روشن و تیره نداره ک

بخاطر تاثیرات افتاب روی پوست های سفید که بالاتره امکان چروک شدن و سوختگی و لک های خاص هم بیشتره 

اما دلیل اصلی چروک پوست رنگ پوست نیست .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
وای اطرافیان من بخوان از زیبایی یه دختر تعریف کنن اول میگن سفیده 🫠واقعا خودمم دوس داشتم سفید باشم

منم دوس داشتم

کرم شبو روز چن درجه پوست رو روشن میکنه حیف که احتمالِ سرطانِ پوست رو زیاد میکنه وگرنه میزدم تا بره

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...